• fındıkzadede bir spor salonu. gelen insanların ekseriya elit olması, salondaki muhabbetlerinin kaliteli olması, dostça ve nezih bir ortamda spor yapılabilen bir yer. en mühimi apaçi yok. miss ne güzel.
    yavuz hocanın muhabbeti de on numara. ayrıca yeni açtıkları yerlerde plates, yoga, zumba mumba da var. adresleri şu;
    http://fitslim.org/

    edit: buna reklam entry diyenler olmuş. ne menfaatim olacaksa amk mekanından. ılk açıldığı zamanlarda giderken yazmıştım bunu. o zamanda da öyle idi. ayrıca o zaman da olcay hocayı sevmiyordum, hala da sevmiyorum. yavuz hocanın ataması olmuş onu öğrendim. bi de amk mesajları ile sinir ediyorlar. sakın ha telefon numaranızı vermeyin...
  • ramazan ayı boyunca üyelik dondurma vaadedip, ramazan geldiğinde "6 aylık üyeliklerde dondurma hakkı 15 gün" deyip beni mağdur eden spor salonu. aynı şartlarda üyeliğini yenileyen arkadaşıma da aynı cevabı verince, arkadaş mizacı gereği diş gösterince üç hafta dondurdular. lan bunun pazarlığı mı olur? illa diş mi göstermek gerek? bir söz veriyorsunuz ve zamanı gelince tutmuyorsunuz. demek ki neymiş: para temelli ilişkilerde yazılı sözleşme yapmak gerekirmiş. bu kafayla giderlerse sonraki dönemde üyeliğimi yenileme kararı alırken, civarın en büyük ve en güzel spor salonu olmaları kendilerini tercih etmem için yeterli olmayacak.
  • civarın en büyük spor salonu olabilirler ancak mantaliteleri birçoğunun altında. geçen sene bir 3 aylık yazılmıştım hala günde 3 öğün spam sms geliyor.

    artıları:
    - büyük olması, soyunma odasının ferahlığı
    - grup dersleri. civardakilerin çoğunda yok.
    - buhar banyosu. sauna da var da o hepsinde mevcut.

    eksileri
    - ortamın aşırı karanlık olması. belki mavi tondan kaynaklanıyor ama bildiğin depresif oluyor insan içeride.
    - telefonun çekmemesi. bunu söylediğimde evet haklısınız diyeceklerine, spor yaparken telefonla uğraşmayın zaten gibi bir cevap vermişlerdi. telefon çekmediği gibi wifi da yok. kapalısınız yani dünyaya 1 saat 2 saat ne kadar kalırsanız.
    - satıştaki kişiler fazla sokak ağzıyla konuşuyor. şöyle yaparız, böyle yaparız diye yağlama çekip sonra sözleşmede ama burada farklı yazıyor deyince onlar önemli değil diyebilen kişiler.
    - akşam saatleri fazla kalabalık oluyor. kalabalık da ilk entryde bahsedilen (muhtemelen reklam entrysi zaten) profilde insanlar değil elbette, aksine tam tersi. şok yaşamayın sonra*

    he bir de yazılmak için kampanyada son gün şu olayına bakmayın. 1 senedir sürekli kampanya smsleri alıyorum kendilerinin farklı farklı numaralarından. hemen hepsi de aynı fiyat*

    özet olarak yazılmadan önce civardaki diğer alternatifleri de (grup dersleri veren) tartmanızı tavsiye ederim. muhtemelen daha memnun olacaksınız.

    (bkz: r-form fitness center) link
    (bkz: paşa sports) link
  • capa, findikzade ve civarinda bulabildigim en uygun spor salonudur. karma olan subesi gayet genis, soyunma odalari ve dus, sauna, buhar odasi temiz, kullanislidir. her defasinda sok dus olayini deneyecegim diyorum ama vazgeciyorum. kendi capimda ays bakit celincimi havalar isindiginda yaparim artik.
    yakin bolgede oturanlara salona bakmalari tavsiye edilir.
  • fındıkzade dolaylarinda vakit sıkıntısı çekenler için gidebilitesi olan salon eskiden sakin olan salon kış gelmesiyle kalabalıklaşma eğilimi gösteriyor
    on üzerinden altı zorlarsanız
  • garip bir şekilde kendilerini bölgenin en iyi fitness salonu olduğuna inandırmış yönetim ve çalışanlara (tabi sürekli değişen çalışanlara) sahip alabildiğine sıradan bir fitness salonu. evet spor kompleksi felan değil, bildiğin bir apartman altında faaliyet gösteren fitness salonu.

    sürekli olarak kadroyu ve üyelik politikasını değiştirirler, örneğin 3 aylık bir kayıt yaptırdınız, 3. ay'ın sonunda kayıt yenilemek istediğinizde yeni kurallar geitirilmiştir (profesyonelliğe gel). aktivasyon ücreti adı altında 30 tl kart'a yükleniyormuş, bu da dışarıdan yiyecek içecek getirmenin önüne geçmek için bir çözümmüş. yani diyor ki, buradan birşey al ya da alma bu parayı vereceksin. ulan fitness salonuna gelirken pideyle mi girecez içeri, ne getirebilir ki bir insan dışarıdan? kaldı ki fitness salonunda yemek yiyene henüz rastlamadım ben, en fazla su getirir o da son derece normal birşey. ha amaç 50 kuruşluk suyu 2 tl'ye kakalamaksa zaten sen yolunu bulmuşsun demektir, spor mpor değil aleni bir şekilde kaz yolmaktır amacın. yani diyeceğim o ki, bu şekilde pek fazla müşteriyi tutabileceklerini zannetmiyorum, hele ki bir çok alternatif varken.
  • fiyat sorarsiniz, soylerler. tamam 2 gun sonra basliyorum dersiniz, tamam derler. 2 gun sonra gidince "o fiyat zamlandi" derler. bir ara sokak spor salonu dusunun ki macfit'ten 2 kattan daha fazla fiyat versin. kisacasi gitmeyin.
  • vizyonsuz işletme anlayışı sebebiyle değerli eğitmenleri bir bir kaçıran spor salonu.
    zincirin son halkası, salonun görüp görebileceği en kalifiye eğitmen olan özgür hoca olmuştur. yazık.
  • küçük salondayken (sahibi hulk hogan gibiyken) yavuz hocanın sayesinde çekilir bir yerdi. hatta seviyordum ben. fakat iki üç senedir çok kötü. iki yıl civarı gittim fakat ilk üç ay dışında onlarca problem yaşadım, pişman ettiler defalarca. paranizla rezil olmak istiyorsaniz deneyin.
  • bu akşam çıkan bir yangınla kül olmuş spor salonudur.

    http://www.mynet.com/…hte-korkutan-yangin-4185136-1
hesabın var mı? giriş yap