• ios 8 ile beraber hayatımıza giren -gerçi öncesinde nike başlatmıştı bu mevzuyu- sağlık ve fitness uygulaması furyasına türkiye'den katılan bir app.

    “herkesin hayatını kolaylaştıracak bir cep koçu geliştirme” fikrinden yola çıkmışlar. kurucuları da barış özaydınlı ve sinan uycan'mış. ios 8 ile birlkte gelen health programıyla uyumlu olan fitwell yalnızca türkiye’de değil, dünyada da benzer uygulamalar içerisinde en iyi örneklerden biri olma iddiasıyla geliştirilmiş.

    bu haber linki

    bu da app linki. doğal olarak sadece ios için var şu andaç
  • 15. günde sorun yaşamaya başladığım program. açıldığı gibi kapanıyor. nedenini bulamadım sorunu da çözemedim. müşterileri premiuma geçirmek adına yapılan bi'şey mi acaba demekten alamıyorum kendimi dediğim program.
  • bana durmadan su içmedin kurudun diye mesajlar atıyor, inadına içmiyorum aha bu entry yazarken bir tane daha geldi, su iç zihnin çalışsın...kullanmıyorum ama silmiyorumda şu güzel su mesajları için...
  • çok şey yapıyormuş gibi görünen, ancak hiçbir şey yapmayan saçma sapan bir uygulama. üstelik bir süre sonra aylık ücret ödemek gerekecekmiş. allahım yarabbim bir türlü bitmedi kayıt süreci, bir sürü sorular. düşün ki 6 ay içinde kan tahlili yaptırdınız mı sorusuna evet dersen şeker, tansiyon, kolesterol gibi değerleri ille de girmeni istiyor. ne işine yarayacak 6 ay önceki tansiyonum? bir de işim gücüm yok her gün su içtikçe buraya not alacağım bu kadar bardak içtim, şu kadar koştum, bu kadar yürüdüm. oldu, gözlerim doldu.
  • su içmeme takan uygulama..

    papağan gibi gün boyu su içmemi öğütlüyor, baska bisey dedigi de yok.. varsa yoksa su..
    3/4 olan su oranım 4/4 e yaklaştı

    aha 01:35am , hala su iç diyor..
    bi siktir git olm ya..
  • programdaki sarisin tanrica : (bkz: antonija misura)
  • bir süredir turkcell'in müşterilerine tavsiye ettiği, spor severlerin birtakım ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlanmış kaliteli bir sağlık ve fitness uygulamasıdır. uygulamanın android versiyonu da an itibarı ile yayınlanmış bulunmakta.
  • içtiğin her bardak suyu yazmanı bekleyen, yazmazsan mutfaktan su içip döndüğünde su sesi eşliğinde '2 saattir su içmedin, kurudun', 'daha iyi düşünmek için su iç, ' su iç hadi, lütfen' şeklinde bildirimlerde bulunup, ' ya daha az önce içtim yürü git' denilesi, iç disiplini ve idealize şeyleri seven kullanıcılar için egzersiz, attığın adım, öğün öğün yediğin içtiğini yazarak hangi tarihte istedikleri kgya ineceklerini söyleyen/iddia eden program.
  • ingilizcede bir nida. bir şey yerine iyi sığdığında, tam oturduğunda britanya dolaylarında verilen tepki.

    *

    .
  • erikli virali.
hesabın var mı? giriş yap