• netflix'in onay verdiği will arnett komedisi. ilk sezonu 8 bölüm olacakmış.

    http://acikanten.net/?p=20212
  • drama ve mizahın süper harmanlandığı, los angeles venice'te geçen güneşli, şortlu, gamsız hayatlar ve çıkmazlarını işleyen bir dizi. henüz ilk sezonu yayınlandı, ilgili sitelerde torrentleri mevcut ve stremio gibi downplayerlar ile keyifle izlenebilir.

    will arnettı arrested development ve bojack horseman'dan tanıyanlar bunu kaçırmamalılar. bu seri de ikisinden de oldukça etkilenmiş bir olay örgüsüyle başladı. nadiren yapıma alınan durum - absürt komedi ihtiyacı hissedenler kafalarını uyuşturmak ve başka bir gerçeklik görmek isterlerse doğru yerdeler.

    bugün 20 mart pazar, ülkemizde bomba alıştırmaları başladı, evlerine hapsolmuş, tüm saçmalıklarıyla gündemi artık takip edemeyen ve elinden hiç birşey gelmeyen biz türk gençliğine bu dizi güneşli bir çıkış kapısı.
  • "ben de burada yaşamalıyım" hissiyatı veren dizi. atmosfer çok samimi, bu yüzden çok ufak gerginlikler sizi içine alıp götürüyor.
  • will arnett güzel bir dizi yapmış.
    gerçi bu durum son bölümlere kadar pek anlaşılamıyor ama olsun.
    başladıysanız ve sıkılır gibiyseniz; sabredin ve bitirin.

    --- spoiler ---

    "well, i did not see that coming."

    şimdi sezonu oturup baştan izlesem, bambaşka bir seyir deneyimi sağlar.

    --- spoiler ---
  • kaliforniya güneşinin ve her türlü sorunlarına rağmen insan ilişkilerinin sıcaklığının içinizi ısıttığı, alkollü araç kullanarak ölüme sebebiyet veren chip'in bu olayın ardından 10 yıl önce yerleştiği venice/kaliforniya'da yaşadıklarını konu alan netflix dizisi
  • 2. sezon onayı alan netflix dizisi. 6 bölüm sürecek olan 2. sezon 2017'de gösterilecek.

    http://tvbythenumbers.zap2it.com/…son-2-on-netflix/
  • biraz californication cakmasi olan dizi.
  • muzik secimi cok basarili bir dizidir. insan izleyince butun bir seneyi la'de $ort t-shirt gecirmek varken benim east coast'ta ne isim var demeden edemiyor.
  • how to make it in america benzeri hayattan dram-komedi. sakin sakin ilerliyor pek fazla olay da olmuyor dizide. bol miktarda şehir içinde gezinme ve gündelik diyaloglar var. komedi kısmı yanlış anlamalarla halledilmiş.

    müzikler özenle seçilmiş. böyle dizilerin ömrü genelde kısa oluyor. umarım uzun süre devam eder bizde izleyebiliriz.
  • neredeyse bir oturuşta bitirdiğim dizi. bir çok açıdan californication'dan güzel bence. en azından biraz daha ayakları yere basıyor diyelim. ama gereksiz bir duygusallık da var hikayenin işlenişinde. yine de kaliforniya güneşini izlemek iyi hissettirdi şu soğuk ve kapalı ankara günlerinde.
hesabın var mı? giriş yap