aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • londra'nın güney batısında şirin bir kasaba. güzel bir pond'u vardır ki fleet pond olarak anılır. waterloo istasyonundan yola çıkıldığında trenle yaklaşık bir saatte ulaşılabilir.
  • ing. kayıp gitmek, ok hızıyla gitmek, pozisyon değiştirmek. ayrıca, donanma, filo, takım.
  • güzel fiyat/performans oranına sahip, perküsyon ürünleri üreticisi. bagetleri de fena değil.
  • yeni yeni karşıma çıkmaya başlayan divx release group

    kalite olarak fum dan 1 tık altta, lol ve 2hd ile aynı seviyede.
  • (bkz: filit), lavman
  • tad konusunda abarta abarta yazılar yazılan, ek olarak yanlış başlık altında tartışılan asıl adı "phospho soda" olan ilaç. ilacın tadını kötü bulan bizim sosyete 17 yaş ergenlerimiz ya da hayatı sanal alem üzerinden yaşayan 25-30 yaş arası kültürlü bilgili ancak gerçek hayattan uzak cahilelerimiz yazmışta yazmış.

    öncelik olarak buradaki yorumları okuyarak içtim ve bu yorumlar tadını daha kötü almama sebep oldu. tadı kötü mü? evet. ancak ameliyat öncesi erişkinlerde kalçadan yapılan bir iğne var bilir misiniz? adına "cesaretlendirici" deniyor, tıbbi adını ben bilemem. ancak bu çocuklarda enjekte yoluyla yapılamadığı için ağız yoluyla veriliyor ve dünyanın en rezil ilacı. 10 mililitrelik şeyi 250 mililitrelik vişne suyuna karıştırsanız dahi rezalet. sek içmeyi denemedim, sanırım anımsamam doğruysa o 10 ml sek içtiğimde boğazımın, ağzımın o rezil tatla dolup taşması sebepli bayılıp gitmişimdir.

    yani anlayacağınız tat rezilliği konusunda daha önceki tattıklarıma oranla %0,8lik yere sahip. suya karıştırdıysanız, homojen bir karışım olmadığı için diplerde tadı daha yoğun alacaksınız. o yüzden her yarısını içtikten sonra eğer baktınız tadı daha rezalet, ağzınıza aldığınızda yutkunamıyorsanız "soğuk su" ekleyin. bitirene kadar devam edin, yudum yudum için. bana sorarsanız sek votkanın tadı daha rezalet, hatta rakının kokusu daha berbat. ilacı almadan önce evdekileri uyarmanız iyi olur, çünkü pamuk bile tutmaz. oto yıkama fıskiyesine döneceksiniz.
  • (bkz: flit)
  • jetbrains'in çok amaçlı geliştirdiği text editor. ıde ve text editor arasında on the fly değişim yapılabilecek, cloud üzerinden çalışabilecek vs gibi özellikleri sıralanmış.

    demo videosu

    tanıtım linki

    merakla bekliyoruz.
  • (bkz: fleet foxes)
hesabın var mı? giriş yap