• babamın şirket arabasını olur da elinden alırlar diye hız sınırlarına uymasına sebep olan hadise.
  • bugün itibariyle resmileşen karar.

    piyasaya 2 milyar tl'nin üzerinde borcu olduğu ileri sürülen şirketin konkordato ile kurtulamayacağı raporlanarak iflasına karar verilmiştir.

    kaynak
  • bir arap sermayesinin daha memleket insanımı dolandırarak kaçma hadisesidir.
  • araplar o kadar zengin ki paran asla batmaz algısının götümüze girdiği kaçıncı hadise merak ediyorum. türk telekom bu algının en büyüğü, türk telekom gibi hassas bir özelleştirmeyi hem düşük fiyata yaptık hem de bahsedilen paradan fazlası kendi bankalarımıza batık olarak girdi ve bir daha da çıkmadı.

    arap pazarı ödeme ahlakında türklerden dahi daha kötüdür, bak türklerden diyorum izlandalılar değil, paranız kalabilir; en büyük taktikleri de işe başlarken bizde büyük para var nakit alalım diye gel gel yapıp sonra işi büyütmek için biraz çok kısa bir vade ver ile sizi içeri almaktır, ardından ödeme için "imza yetkilisi" beklenir, o yetkili ya hacdadır ya da ramazan dolayısı ile gelmemektedir, sezon buna uymuyorsa yurtdışında iş seyahatindedir, 2 aydan fazla süren seyahat bilirim, yetkili gelir gelmez ödenecektir filan falan derken bomba kucağınızda, geçmiş olsun...
hesabın var mı? giriş yap