• bir fırtınanın içinden geçerken birdenbire zamanda yolculuk yapıp kendilerini 2. dünya savaşının içinde bulan bir yolcu uçağının yolcularının hikayesi anlatan osuruktan bilim kurgu filmi. yolculardan biri '' hadi inelim hitler'i öldürelim ''filan diyor diğerleri pata küte herife girişiyorlar vs vs.
  • tv de zaplarken denk geldiğim film bir kaç gün önce ulusal kanallardan birinde yayınlanıyordu hatta yukarıdaki arkadaşın anlattığı sahneyi izledim herifi 2 asker dövdü sonra kapattım :) sikko bir kurgusu var ama uçaktaki sarışın hostes görülmeye değer :p
  • boş zamanınız varsa bile izlemeyin.giriş kısmında belki bir şey olabilir diyorsunuz.gelişme kısmında saçmalayıp finalde daha da saçmalıyorlar.

    çetin inanç'ın kayıp kardeşinin çektiği film
  • aslında konu çok güzel olmakla birlikte anlatım ve kurgudaki zayıflıklara prodüksiyon eksiklikleri eklenince ortaya düşük bütçeli bir tv filmi çıkmış. biraz daha görsellik ve anlatımla ortaya güzel bir bilimkurgu-gizem filmi çıkabilirmiş.
  • hikayesindeki saçmalıkları yargılarken "uçağın zamanda yolculuk yaptığına inanıyorsun da buna mı inanmıyorsun" diye diye izlediğim film. fena değil.
  • usa-flash tv ortak yapımı gibi duran film. tam bir zaman öldürgeci.
  • filmdeki garip olayı fırsata çevirerek kitap yazan amcaya filmin sonunda aşırı anlamlı bir söz söyletmeye mi çalışıldığını anlayamadığım, hem kurgu hem grafik hem de oyunculuk olarak aşırı kötü olduğu halde işsizlikten star tv`de 2 kez izlediğim sefer 42 diye saçma bir şekilde türkçeye çevrilmiş film.
  • az önce netflixte izledim. osuruk filmler diye bir kategori koymuşlar orada bulabilirsiniz. biri usa-flash tv ortak yapımı demiş ama bu film resmen flashtv-mesajtv ortak yapımı.
  • bilim kurgu desen tam anlamıyla değil, savaş filmi de değil. can sıkıntısından çekilmiş bir film olarak düşündüm açıkçası.

    --- spoiler ---
    hitler'i öldürüp tarihi değiştirebiliriz diyen yolcu, böyle bir insan, insanlık tarihinde yok aq. uçağın zaman yolculuğu yapmış, bir savaşın içindesin, ne olacağın belli değil, hitler'i durduralım diyorsun. ortalama bir insanın "böyle" bir durumda düşündüğü tek şey o durumdan nasıl kurtulacağıdır. film olsa da az daha gerçekçi, akla yatkın olabilirdi.
    --- spoiler ---
  • emeği geçen herkesin amk denilebilecek bir film.

    90ların başında çekilse şehirler arası otobüste video kasetten topluca izlerdik belki ama 2015te böyle bir film yapmak nedir... bütçen yoksa dram çek başka bir şey çek zaman yolculuğu temalı tek bir uçakta geçen film çekme.

    filmin ilk yarısına gelmeden bütün filmin uçakta geçeceğini ve sonunda yine uçaktan inmeden bir fırtına bulup tesadüfen geri dönüp mutlu sonla biteceğini anlıyorsunuz. spoiler koymadım çünkü filmin o kısmına gelmedim daha ama kesin öyle oluyordur.
hesabın var mı? giriş yap