• super program. ilkokul arkadasim sidikli saziyenin son seyahatinde cekip facebook'a yükledigi fotograflari adeta national geographicte yayinlanmis bir makaleye donusturuyor. bitmedi, twitterda takip ettiginiz ozellikle medya organlarinin twitlerini icerigi acilmis ve size ozel hayat mecmuasina donusturulmus vaziyette temasaa edebiliyorsunuz. gercekten 10 numara bir app.
  • acik ara ipad'deki en iyi sosyal medya programi. ayni sayfa icinde, facebook, twitter, techcrunch, usa today, washington post, wired magazine gibi sayisiz dergi, blog vs ayni sayfaya getiriyor. isin guzelligi butun bu sayfalari bir web sayfasi degil de dergi sayfasi gibi cevirerek okuyorsunuz. bagimlilik yapan birsey. eksisozlugu de dahil etsek tadindan yenmez dogrusu.
  • çok başarılı bir ipad eklentisi, arkadaşların ve takip edilen haber sitelerinin tweetlerinden oluşan şahane bir dergi tutuyormuşsunuz hissini veren, aynı zamanda geleceğin basın-yayın stilleri hakkında bize ipucu veren şahane şey.
  • ipad almak icin tek neden olabilecek tasarim harikasi uygulama. taki ettiginiz tum rss beslemeleri ve sosyal medya siteleri tam olarak bir dergi formatinda elinizin altinda oluyor. nefis.
    (ipadim yok).
  • koca koca medya kuruluslari kendi dergilerine söyle bir sey yapamadi
  • aslında icerik sağlama konusunda bence henüz yolun basında. cogu yerde yaptıgı tek şey twit takip edip buradaki linkleri göstermek. bunları söyleyebiliyorum çünkü daha iyisini buldum: (bkz: pulse)

    sırf görüntü sırf şekil. gerçekten de içerik sağlamak konusunda rakiplerinin yanında gereksiz ve eksik kalıyor ama bu içeriklerin gösterilmesi konusunda hepsinden daha başarılı. daha kararlı bir yazılım. pulse ve taptu ve belki biraz da hitpad derleyebilecekleri toplam içerik ve özellikle taptu'da kendinizin de derleme seçeneğinin olması bu konuda daha öne çıkarıyor onları.

    edit: yukarıda saydığım diğer iki app'i okumak, flipboard'u ise artık neredeyse sadece "bakmak" için kullanıyorum. görsel ağırlıklı feed'leri ve flickr'daki muhteşem grupları falan ekledim, harbiden aştı kopardı bu haliyle.
  • stumbleuponu keşfimden sonra kendi çapımda yaptığım en büyük keşif. benim ihtiyacım olan internet deneyiminin büyük bir kısmını karşılıyor. rss olan bir blogum vardı. bu uygulamayı yükledim ve o dandik blog artık digital bir dergi. gerçekten inanılmaz. şu an kendimi çok önemli hissediyorum.
  • bilgisayarımda kullanabileceğim benzer bir uygulama var mıdır diye merak ettiğim.. benzer derken aslında aynısı demek istiyorum, evet. çünkü çok şahane bişi!
  • ayı gibi yatırım almışlar, ardından da android versiyonumuz yolda demişler. kimbilir ne zaman gelir.
  • rss, twitter, facebook(olmasa da olur) cesitli gazeteler, dergiler, fotograf ve sanat bazli yayinlari tek bir yerden, mukemmel otesi tasarimla takip etmeye yarayan mukemmel yazilim... bir sitenin beslemesini akip ederken, altta cok az goruenn esas halini yukari kaydirarak tam ekran gorebilmeniz ekstra mukemmel...
hesabın var mı? giriş yap