• hindistan'nın amazon'u gibi bişey.
    https://www.flipkart.com/
  • çoğunluk hissesi 16. milyar dolara wal-mart tarafından satın alınan, hindistan’ın en büyük e-ticaret şirketi.
  • birkaç saat içerisinde bir milyon akıllı telefon satılan siteymiş.
  • sapık biçimde e-posta doğrulama kodu göndermiş bir sitedir. bu işlemi ben yapmadım, attıkları e-postada buna dair bir link de yok.
    sisteme girip şifremi unuttum diyerek üyeliği üstüme alıp sonrasında da hesabı kapatırım dedim. şifremi unuttum diyorum sistemimizde hesabınız bulunmamaktadır diyor, bendeki bu e-posta ne o zaman diye sormak isterim. biri adıma iş mi gerçekleştiriyor ne yapıyor hiç fikrim yok.

    edit: 4 adet aynısını yaşadığını söyleyen ve bir adet de sms olarak doğrulama kodu geldiğini söyleyen mesaj aldım, bu işi anlamış değilim çok ilginç anlam veremedim. önerisi olan varsa ya da ne olduğunu bilen varsa mesaj atıp açıklarsa tekrar editlerim.
  • anlamsız şekilde doğrulama kodu göndermiş olan site.
  • benim de doğrulama kodu e postası aldığım web sitesi.
    muhtemelen doğrulama kodu gelmesinin sebebi deep webe düşen e postaları ve şifreleri otomatik olarak deneyen botların sizin e postanızı da denemesidir.
    e posta adresinizin daha önce kötü yola düşüp internete sızdırıldığını görmenize yarayan siteyi şöyle bırakıyım, patlatıldım mı?.
    hangi sızıntıda verilerinizin sızdığını, ne tip verilerinizin internette dolaştığını görebilirsiniz. sızan e posta şifre kombinasyonuyla kullanmaya devam ettiğiniz hesaplarınızın şifrelerini değiştirmenizi tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap