şükela:  tümü | bugün
  • anti kapitalist tavirlari olan politik sozleri ile dikkat ceken alman progressive rock grubu

    diskografileri;

    1 - vietnam - 1969
    2 - fliebbandbabys beat-show - 1970
    3 - rockoper profitgeier live - 1971
    4 - lucky streik rock - jazz - rakete - 1972
    5 - geyer-symphonie - 1973
    6 - mumien - 1974
    7 - tilt! - 1975
    8 - rotkappchen - 1977
    9 - prima freiheit - 1978
    10 - rockoper koslowski - 1980
    11 - lieder aus der rock-oper "koslowski" - 1982
    12 - faaterland - 1983