• the falling filminde oynayan genç ve güzel oyuncu.
  • koca götlü oyuncu
  • outlaw king'de , robert the bruce'un eşi elizabeth de burgh rolünde izleyeceğimiz ingiliz aktris.
  • vücuduyla kate winslet'ı hatırlatıyor. winslet da kariyerinin ilk zamanlarından balıketliydi, bu açıdan eleştirilmişti, fakat umursamadı ve vücudunu korudu. umarım florence pugh da korur, zira zayıf hali şimdiki halinden daha güzel olmayacaktır. mesela amanda seyfried'ın birkaç yıl önceki hali şimdiki zayıf halinden daha güzel. aynı şey andrea riseborough için de geçerli, zayıflayıp iğne ipliğe dönüp bir de üstüne saçlarını kestirince yüzüne bakılmayacak birisine dönüştü, halbuki bloodline zamanı şahaneydi.

    florence'a dönersem... kariyerine başladıktan sadece iki yıl sonra yükselişe geçti. herkese nasip olmuyor böyle yükseliş. bazıları 10 yıl geçiyor, ancak ünlenebiliyorlar. florence iki yılda hızla ünlendi ama halen kariyerinin başında. başrolde yer aldığı lady macbeth'te çok iyiydi. yılın en iyi performanslarındandı. bu filmle ünlendikten sonra epey kötü olan aksiyon filmi the commuter'da, sıkıcı görünen bbc filmi king lear'de, kötü görünen netflix korku filmi malevolent'te oynadı. bu dandik işlerden sonra chan-wook park'la çalışma şansına erişti, the little drummer girl mini dizisinde rol aldı. dizi 2. bölümde sıkınca bırakmıştım gerçi. belki bir ara tamamlarım. bir diğer filmi outlaw king bugün yayınlandı. fazla sahnesi yok ne yazık ki, en fazla 15 dk görünüyor koca filmde. seneye onu fighting with my family'de başrolde, little women'da yardımcı rolde, midsommar'da başrolde izleyebileceğiz. üç farklı film. birisi spor (güreş), diğeri dönem, sonuncusu da korku türünde. eminim çok geçmeden daha nitelikli işlerde yer alacak, park gibi ustalarla çalışmaya devam edecek.
  • yanakları ısırılası şey
  • iyi oyuncu ve aşırı sevimli.

    kadının kıçından başka özellikleri de var biri de oynadığı dizi the little drummer girl mesela. kıçıyla var olmuyor yani arkadaşlar.

    edit: midsommar ile kıçı dışında da hakkı teslim edilince içimizin rahatladığı hatun.
  • bir süre midsommar filmindeki göz kamaştırıcı performansıyla hatırlayacağım genç ve yetenekli aktris.
  • ivmeli bir yükselişi var. fighting with my family ve midsommer da denk geldi izledim. bana iki rolde de en çarpıcı gelen nokta kızın sakin kalma sahnelerini çok iyi oynaması. jennifer lawrance gibi amerikalı enerjik yosma alaylı tiplemesinden uzakta drama eğitimi almış gibi oynuyor.

    durmaz, yürür.
  • midsommar'da son yıllarda izlediğim en iyi performansa imza atmış aktris. yürüyedur bebeğim.
  • büyük oyuncu olacak kişi. 30 olmadan oscar'ı alır.

    çok ekonomik ve içten bir oyunculuğu var, çok beğeniyorum tarzını. ses tonu da çok çarpıcı, harika kullanıyor. yakın zamanda daha büyük bütçeli hollywood işlerinde de izleriz gibi geliyor. fiziksel olarak standart oyuncu kalıplarında olmaması da içten içe mutluluk veriyor bana, yalan değil. demek ki iyi oyuncu olunca sıfır beden olman beklenmiyor.

    edit: ki black widow ve little women ile kendisi bu arada daha da yürümüş.
hesabın var mı? giriş yap