• flor bileşimi. dişlerin sağlamlığı içen gerekli madde.
  • aka. kalsiyum fluorur
  • dişe belli bir fayda sağlamadığı ve beyinde tahribat yaptığı konusundaki bulgular güçlendiği için bazı doktorların diş macunu kullanımını da tavsiye etmemelerine neden olan madde
  • gecenlerde eskisehir'de bir ogrencinin bu maddeyi cekerek komaya girdigini duymustum. dis macunu kahve filtresinden geciliyomus sanirim. ortaya cikan florit kristalleri ezilerek burundan aliniyormus. doktorlar ne oldugunu anlayabilmek icin epey kafa yormuslar. yurdumun gencligi ne yontemler buluyo kafa bulmak icin.
  • cesit cesit komplo teorilerinde karsimiza cikan madde. rivayete göre evvel zaman icinde kalbur saman icindeyken hükümetler, derin devletler toplanmis "yahu bizim yaptigimiz zulme karsi ya bir gün halklar isyan ederse ne olur? bunu engellemek biz icin ne yapabiliriz?" diye kafa patlatmaya baslamislar, sonra fark etmisler ki bu florit denen maddenin insan üzerinde bir nevi aptallastirici ve sakinlestirici etkisi oluyormus. "insanlarin nesine bunu katsak da mal mal gezsinler, cinnet gecirmesinler, ayaklanmasinlar bizlere karsi" diye yine düsünürlerken akillarina dis macununa hatta gizli gizli sehir sularina karistirmak fikri gelmis ve dozaji yillardir azar azar arttirarak bu kimyasali agziminizin icinenden sinir sistemize sokmayi becermisler. o gün bugündür bu düzen nasil hala isliyor sorusunun cevabini arayanlara kis kis güler olmuslar. son 50 yila geri baktigim da amaclarina ulasmis bu sahin amcalar diyorum ama sanirim tam istedikleri anlamda randimani alamamislar bu maddeden ve denekler üzerinde bazi yan etkiler ortaya cikmis galiba, söyle ki bir kere bizim memlekette yönetime karsi protesto konusunda yüksek basari elde edilmis, insanlar "mee"lemeye devam etmislerdir ama ayni sahislar "cekirdegi ses cikararak citlatiyor" gibi sudan mevzulara sinirlenip birbirini dograyip, kiyma yapar hale gelmistir. kendi payima cikardigim ayri bir sonuc ise (eger bu madde vasitasiyla böyle bir masalimsi proje uygulaniyorsa tabii) "böyle gitmez! haydi arkadaslar, emekciler, halklar, ezilenler vs birlesin, bas kaldiriyoruz!" diye nagra atanlar ve isi eyleme dökenler dislerini ya hic surette yada florürlü dis macunlari ile fircalamamaktadirlar.
  • mel gibson'ın başrolde oynadığı komplo teorisi adlı filmde floritin kisilerin direnme, dayanma gucunu kırdığı yolunda beyanlar mevcuttu...
  • dis macunlarinin temel maddesi fluorid, ilac endustrisi tarafindan da kullanilan bir tur sakinlestirici etkin maddesidir.

    19. yuzyilda sodyum fluorid, fare zehiri olarak kullanılırmış, bir cok endüstri, atık olarak sodyum silikofluorid üretiyormuş, anılan atık maddenin çokluğu, maddenin metal varilllerde saklanamaması, anılan atıkyan kurtulmak için çareler aranmaya başalanmıştır.

    fluorid maddesine ilişkin ilk deneyler nazi almanya'sinda yapılmış, bilim adamları (denirse tabi) , icme suyuna karıştırdıkları fluoridle cesitli deneyler yapmışlar, fluoridin beynin bazı bölgelerini uyusturdugunu; kisilerin direnme, dayanma gücünü kırdığını saptamışlar. bu saptama ile geliştirilen madde, toplama kamplarında mevcut ve kobay olarak da görülen insanlar üzerinde kullanılmıştır. içme sularına karıştırılan floruid maddesi ile sakinleştirilmiş, uyusturulmuş ve uyumlu kisilikler haline getirilmiştir.

    2. dunya savasi'nin bitiminden sonra, fluorid deneyleri icerisinde yer alan alman i.g.farben sirketi, abd ile iliskilerini gelistirmiş, cia de, nazilerin kitlesel denetim deneylerinin sonuclarini ogrenmek icin istihbarat faaliyetleri duzenlemiştir, aynı tarihlerde alman kimya sirketi farben' e cia ajanı amerikalı bir danışman atanır. cia'nın başkanlığını aynı dönem dulles yürütmektedir, dr. estabrooks ise danisman olarak yanında çalışmaktadır.

    dr. estabrooks , colgate (fluorid'li diş macunu üreten) şirketinin yonetim kurulu başkanı, aynı zamanda, cia baskan danışmanı; yanısıra new york hamilton universitesi psikoloji bolum baskani ve abd hukumetinin hipnotizma ve davranis psikolojisi danismani...

    abd halkı, içme sularının sağlıklı olmasi için, bu sulara sodyum fluorid katılması icin izin vermeye ikna ediliyor...

    anlatılan tamamen komplo teorisi ve bir bulmacanın ipuçlarıdır,
    dünya üzerinde gerçekleşen birçok olayda yazık ki geniş halk kitlelerinin önünde gerçekleşmemektedir...
  • bir flor bilesigidir. dis macunlarina katilir. osteoporoz ve multiple myeloma tedavisinde kullanilir. bazi bolgelerde dis ve kemik gelisimindeki faydali etkilerinden dolayi icme sularina, sute katilmistir. fazlasi zararlidir (bkz: fluorozis).
  • (bkz: florid tası)
  • bu konudaki gercekler icin lutfen suraya bakiniz:
    http://quackfiles.blogspot.com/…s-have-cleared.html

    kesseler kanim akmaz.
hesabın var mı? giriş yap