• 1 haziran'da uçuşlara başlayacak dubai merkezli low cost havayolu şirketi.

    http://www.flydubai.com/
  • 17 haziran itibariyle sabiha gökçen - dubai seferlerine başlayacak olan havayolu şirketi.

    fiyatlar 90 euro'dan başlıyor.
  • 180 euro'ya dubai'ye gidiş dönüş yapabileceğiniz düşük maliyetli havayolu şirketi.

    bagajlar ücrete tabii. eğer bagajınız yoksa 90 euroya uçuyorsunuz. dönüşte bagajınız olursa parasını ekstradan ödüyorsunuz. uçak içi hizmeti dönüşte anlatırım.
  • ellerindeki pos cihaziyla " ne alirdiniz efendim" diye gezen ucus ekibiyle pegasusu hatirlatti ilk seferinde bana. oturmaktan usanip koridorda yuruyen kara, kivircik, cekik gozlu, sipsirin bebeleriyle dort bucuk saatte sizi sevdiklerinize ulastiran (ya da sevdiklerinizden koparan) havayolu sirketi.
    an itibariyle yaklasik 400 tl'ye gidis donus biletinizi alirsiniz.
    bu sayede en az ayda bir gider gelirsiniz sevdiceginize.
  • gelecek haftanin istanbul ucus planlarini degistirdiklerini bugun sans eseri siteye baktim da ogrendim. adamlar ne telefon ettiler ne mail attilar.

    bu sirket amator ligde devam etsin bir sure daha.
  • oldukca kotu hizmet performansi var. ama sonucta bu firmalarin ucuz olabilmesinin yolu hizmetten, koltuktan vs.den kismaktan geciyor. uctur yolculuk yapiyorum, sabah dorduncuye niyetlendim, ama cok sikici yolcluklari nedense sevemedim. ha elektronik anketlerine de kabin ici eglenme olayinda zayifsiniz hacim notunu da dustum mu? dustum...
  • beni istanbul'a getirirken, bavullarımı kimbilir hangi yana savurmuş havayolu şirketidir. işin yoksa bekle dur.

    uzun zaman sonra gelen edit: efenim bagajları teslim ettikten sonra, bagaj fişinde yazan ismi kontrol ediniz. zira ben uçağa binerken oldukça ateşli ve hasta olduğumdan bagaj fişinde yazan ismin benden bir önce bagaj veren yolcunun ismi olduğunu farketmemişim. o yolcu da son anda uçaktan inmek istemiş, bavulları geri indirilince bizimkiler de onunkilere eşlik ederek dubai de kalmışlar. 1 hafta sonra bir de istanbuldan ankaraya kargo parası ödeyerek geri getirmiştik bavulları.
  • 2009 yılında kurulmuş olan, düşük fiyatlı uçuş politikası izleyen, dubai'nın havayolu şirketlerinden birisi. türkiye'den dubai'ye yolculuk yapmanın en ucuz yolu. kalite açısından emirates hava yolları'nın yanından geçemez ama fiyat konusunda rakipsizdir. ayrıca yolcularına vize için de yardımcı olmaktadırlar. buradan bakabilirsiniz
  • onu bunu bilmem ama, koltukları yatmıyor arkadaş bunların. uyumak için biraz koltuğu yatırayım dedim, koltuk yatırmak için kullanılan düğme yok. bu kadar da kısmayın birader, tamam ucuzsunuzda o koltuklar neden yatmıyor!!

    uçak içinde birşeyler almak istiyorsanız yanınızda dirhem veya 10-20 dolar bulundurun. ama en iyisi dirhem.
  • eger istanbuldan dubaiye gitmek isteyen birisi iseniz,emirates havayollarıyla kıyaslandıgında tercih edilmesi gereken firmadır.cunku sadece 4 saatlik bi yolculuk icin 2-3 kat daha fazla para verip biraz daha iyi bir koltukta oturmaya değmez.ucus sırasında yanınızda 30 dirhem(14 tl) ile gayet de kendinize iyi atıstırmalıklar alabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap