• eeh eytere bea dedirtecek kadar öngörü gerektirecek yeteneklerdir.
  • maxim tsigalko ve kennedy bakircioglu sakalarina ev sahipligi yapmamasi umulan liste
  • (bkz: cüneyt köz)
  • (bkz: semih şentürk) :(
  • bu listenin lionel messi ve sabri sarıoğlu şakalarına da ev sahipliği yapmaması umulmaktadır

    edit: bir sene sonra ispiyonlamayı akıl eden dürzü için tanım veriyorum: football manager 2013 isimli oyundaki genç yeteneklerdir. bu genç yetenekleri alıp doğru bir biçimde yetiştirirseniz canavar gibi oyuncular olmaktadırlar. bir çoğu zaten aldığınızda bile canavardır vesaire vesaire oldu mu güzel kardeşim ?
  • (bkz: manolo gabbiadini) fm 2012 de carlos fierro ne ise bu oyunda o. erken alın, 1-2 sene geç kalırsanız götü kalkar gelmez.
    (bkz: mattia destro) türkiye ligi, üç büyük takıma hayır demez. sezon sonu sözleşmesi biter iyi para verin. değer. 12 maç 30 gol falan atar. sonra durur ama. 30 gol bonusu verin.

    türk liglerinde oynuyorsanız mutlaka ve mutlaka ishak doğan'ı alın zira 2 sezon sonra yabancı sayısı beşe düşüyor ve oyunda türk solbek yok. ayrıca regen olarak da çoooook zor çıkıyorlar. oynatırsanız güzel bir adam oluyor.

    jem karacan ve sercan sararer'i mümkün olduğunca almamaya çalışın zira özellik-performans açısından hiç iyi değiller. kişilikleri zorlanıyor. özellikle sercan çok kaprisli. 1-2 sene bekleyip hak ettiği değere gökhan töre'yi tercih edin. jem karacan'ın pozisyonunda ise hem regen çok çıkıyor hem de kerim frei, okay yokuslu, alper potuk, tolga ciğerci ve mehmet ekici gibi çok daha iyi performans gösteren çeşitleri mevcut. ki bu saydıklarımı almak kolay fiyat açısından.

    stoper mevkii de türk oyuncular için sıkıntılı. regen ler gene beklere göre daha fazla türüyor ve yabancı sınırımızdan bir veya iki tanesini buraya harcamak kötü fikir sayılmaz. ancak 3 büyük takıma gelecek oyuncuların arasında türk olup en iyi iş yapacak oyuncu serdar aziz olmasına karşın bursaspor her seferinde uçuk real madrid fiytaları çekiyor. o sebepten ilk yönelmeniz gereken kişi kesinlikle ve kesinlikle sezer özmen olmalı. hala daha wonderkid sayılabilir. oynarsa eğer semih kaya gibi bir adama dönüşüyor çok kısa sürede. hatta kafa toplarında mükemmele yakın oynuyor, kornerden çok gol atıyor diyebilirim.

    kaleci olarak adam yok genç olarak. lakin her takıma yedek olarak sezon sonu bedavaya sinan bolat'ı ucuza kapama ihtimali var.

    galatasaray'la oynayanlar için sol kanada emre çolak tavsiye ediyorum zira adam canavar oluyor o mevkii de.

    forvet mevkii ise adili endogan ile gene rotasyona dahil edilebilen ucuz adamlardan oluyor. 750.000 pound a alabiliyorsunuz. muhammet demir de çok iyi ancak gelişime açık değil ve çok sakatlanıyor. ayrıca çok para istiyor gaziantep ki o paralara değmez. sezon sonu aynı paraya çok daha fantastik adamları daha ucuza kapatma şansınız var.
  • şu linkten neredeyse tüm wonderkid'lere ulaşılabilmektedir.
  • wonderkid'lerden bahsediyorsak aklıma ilk gelenler şu an için mario götze, neymar, gino peruzzi, paulo dybala, andre ter stegen, gabbiadini, romelu lukaku gibi oyuncular. javier perez, günther thiel, salvador calvo gibi oyunculara da bakın derim.
  • bir kaç yıl düzenli olarak forma şansı bulduktan sonra patlama yapacak genç oyunculardır.

    emre can: türk takımları için ideal bir ön libero. türkiye'ye getirtmek için uğraşmak lazım.
    tolgay arslan: zamanla oyundaki en iyi türk oyunculardan biri oluyor. iki yönlü olmaması zaafı ama ileriye dönük oldukça iyi işler yapabiliyor.
    hakan çalhanoğlu: adam akıllı oynadığında teknik kapasitesi tavan yapıyor ama almanya'dan türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor.

    edit: imla.
  • schalke'den efsane adayı 1995 doğumlu amc maximilian meyer. judging'i 20 olan scoutlar 5 yıldız veriyor! ama babayı alırsınız, siksen gelmiyor eleman.

    fc twente'deki dc pozisyonunda oynayan douglas'ı oyun başlar başlamaz araştırın, 2012 sonunda kontrat önerin. 24 yaşında beleşe alınabilecek en efsane adamlardan biri zaar. ben alamadım, siz alın.

    bizzat test edip onayladığım:

    viktor fischer, aml / amc / st, ajax, 18 yaş
    abel hernandez, st, palermo, 22 yaş
    jordy clasie, dm / mc, feyenoord, 21 yaş
    agustin allione, amr, velez (arjantin), 18 yaş

    2 seneye sikici team'i oturtuyorum lan, savulun!
hesabın var mı? giriş yap