• çoğu sanal menajeri çok büyük sıkıntıdan kurtaracak uygulama. dışarı çıkacaksınız ama fm oynamak zorunda mı hissediyorsunuz? bu uygulama tam size göre! bilgisayarınızdan kaydedin, telefonunuzdan devam edin!

    benim yıllardır hayalini kurduğum bir şeydi bu, gelmesi çok güzel olmuş. tabi denemeden övmek yersiz ama çok kötü olacağını sanmıyorum. kullanışlı olmasını temenni ediyorum.
  • gun itibariyle satisa cikan oyun. henuz sadece bir kac ay ilerleyebildim ama su haliyle bile cok cok iyi olmus diyebilirim. oyunun bilgisayar surumune oldukca yaklasmislar ve bu sebeple cross play olayinda herhangi bir can sikici sorun olmuyor.
  • telefondan oynanmayan, tablet için tasarlanmış oyundur.
    desteklenen cihazlar listesi için
    http://www.footballmanager.com/…-2016#compatibility

    fm'nin telefonlar için olan oyunu için ise
    (bkz: football manager mobile 2016)
  • hakkında bir gram review olsun in-game video olsun bulunmayan oyundur. çok enteresan cidden.
  • touch versiyonunu aldım. tablette, bilgisayardaki oyunuma devam edebileyim diye. çapraz kayda giriyorum, steam hesabımı aktifleştiriyorum lakin bilgisayardaki oyunum görünmüyor. tabletten yeni bir oyun kurup çapraz kayıt yapmak istediğimde ise yine sorun çıkarıyor. elli küsür lira; oyundan pahalıya geldi bana, az para da değil ki arkadaş. var mıdır kullanan çözümü bilen bir mümin, ateist kardeşimiz?
  • onceki gun gelen guncellemeyle muhteşem bi kivama gelen football manager 2016'nin tablet versiyonu.

    oyun net bi bicimde hizlandi, ayni gun olan maclari tek continue ile toplu gecebiliyorsunuz. ayrica listeleri aşağı yukari kaydirmak da artik daha mumkun.

    kesinlikle verdiginiz parayi hak ediyor. uyumlu bi tabletiniz varsa hic düşünmeden alabirsiniz.
  • kurma konusunda bilgi bulamadığım oyunun 2017 versiyonu. steam üzerinden oyunu alınca bunu da almış saydı sanırım. ne olduğunu bilmiyordum. şimdi tablete kurayim diyorum ama nasıl kurulacağını anlamadım. steam client i indirdim tablete ama kurabilecegim bir buton yok. bilen var mı ?
  • bu oyun steam üzerinden alındıysa pc'den ayrı olarak android/ios cihazda kurulamaz. bu cihazlar için ayrıca kendi mağazalarından satın alınması gerekiyor. touch football manager'in çoğu özelliğini barındırmakla birlikte asıl oyunun hafif bir versiyonudur ve daha ucuzdur. tabii steam'da satılan bunun pc versiyonu.
  • hem bilgisayardan hem telefondan oynamak için satın aldığım ama şimdi burayı okuyunca steam üzerinden satın aldığım için bunu yapamayacağımı öğrendiğim oyun...
hesabın var mı? giriş yap