• ici en az bir infinity g45 kadar guzel ve suratli surusu olsun sahane turuncu rengi olsun gayet iyi bir suv.tek eksisi klasik ford motorlarinin hastaligi olan psikopat benzin tuketimi.
  • 3 aylik izlenimler (2007-2010, awd icin);

    -sehir icinde 12 litre civari, uzun yolda ise 10 litre civari tuketiyor bu alet.
    -uzun yolda oldukca konforlu ve sessiz. 6. vites sayesinde 130km hizla giderken devir 1800-1900 civarinda.
    -bozuk yolda arkadan arabanin arka koltuklarindan gelen tikirtilar can sikici.
    -navigasyonlu, 6cdli ve usbli muzik sistemi oldukca iyi gibi gozukuyor. alinmasi gereken bir opsiyon.
    -iki parcali sunroof genis ve guzel ama oldukca yavas acilip kapaniyor. otomatik kapatma bir yere kadar calisiyor, sonra devamli tusa basmak zorundasiniz kapanan kadar. genede bu opsiyon bu arabanin olmazsa olmazlarindan.
    -farlar xenon olsaymis guzel olurmus ama yinede aydinlatmasi yeterli. ozellikle sisler cok iyi performansa sahip, ciddi fark yaratiyor.
    -alet 2 tondan daha agir oldugundan frenlere alismak zaman aliyor. fren pedali oldukca yumusak.
    -20 inch krom cantlar kotu gozukuyor, 18lik cantlar tercih edilmeli bence.
  • türkiye'ye gelecek mi acaba diye düşündüren araçtır.
  • an itibariyle dünya gözüyle görmüş olduğum araç.. çok değişik ve göz alıcı görünüyor.. daha önce bu modeli duymamıştım.. kullanan abimiz de nereden bulup ta almış anlayamadım.. ford'un sitesinde aracın ismi geçmiyor sanki.. yurt dışı plaka falan da değildi.. görüntüsü çok hoşuma gitti.. başka bir modelle mi karıştırıyorum acaba diyorum ancak bütün modelleri inceledim.. hatta bu modeli bulmak için 2 saattir internete geziniyorum.. eğer fiyatı da abartı saçma bir fiyat olmazsa bence alınabilir..

    edit: gördüğüm araç ford edge değilmiş.. ford flex'miş. kol boregi arkadaşımıza teşekkürler..
  • benim gibi araba sürmeyi sevmeyen bir adama bile sürerken keyif aldırmayı başarmış güzellik. yolda resmen akıyor ve bastığınız zaman tık demeden spor araba gibi atlıyor ileri. hani dili olsa 'bas amk biraz daha' diyecek. içeri ses gelme diye bir olay yok. düzgün bir yolda gittiğiniz zaman hiçbir şey duymuyorsunuz. bunun dışında, çok konforlu ve ferah, eh ne de olsa suv zaten olsun o kadar. tavanı da cam olsa tadından yenmezmiş, belki vardır gerçi bilmiyorum.

    bu araç amerika'da 28-35bin dolar arasında satılıyor. türkiye'deki fiyatlarla kıyasladığında insanın kafayı yemesi işten değil. benzin olayına hiç değinmiyorum zaten, zira araç iyi de yakıyor.
  • başka bir nişantaşı traktörü (bkz: chelsea tractor) daha. lüzumsuz, çocuksu ego ve aşağılık kompleksi için üretilmiş suv veya crossover araçlardan ford markalı olanı. bir diğer lüzumsuz ford markalı da ford kugadır.

    tüm suv seviciler için (bkz: deveden büyük fil var).
  • ford'un türkiye sayfasına düşmüş otomobildir. çok yakışıklı olmasının dışında 2.0 lt motor ile gelen araçta hala iğrenç powershift şanzıman görünmekte.
  • ford türkiye sitesinde görücüye çıkmış, ford'un en büyük crossover modeli.

    ayrıntılı bilgi için: www.ford.com.tr/otomobiller/edge
  • gelsin bakalım ama nedir bu ford edge?

    tanım: ford tarafından ülkemizde satışa sunulmuş olan, kısmen premium olan motorundan ötürü çoğu kişilerce seçilmeyen suv tipi araç.
hesabın var mı? giriş yap