• multi turkmall tarafindan 20 eylul 2006'da temel atma toreni yapilan 5. alisveris merkezi projesi. trabzon'a gelen ilk yabanci yatirim, karadeniz bolgesinin en buyuk alisveris merkezi olma gibi ozellikleri de vardir.
  • bornova, ankara, istanbul, kayseri, antalya, mersin, çamlık, aydın, tem gibi forum projelerinin trabzon ayağıdır.

    içinde 1800 araçlık park yeri, deniz feneri figürü, avluların bulunduğu alışveriş merkezinin hayata geçişi 2008 olarak planlanmıştır.

    ayrıca slayt gösterisini izlemek için http://www.mdcturkmall.com/tr/index_tr.htm
  • açılışından sonra en büyük darbeyi şüphesiz mevcut en büyük alışveriş-eğlence merkezi mirapark yiyecektir.
  • 3000 araçlık otopark ile 160 mağazanın bulunduğu forum trabzon'un açılışı haziran ayında yapılacakmış.

    http://www.haber61.net/news_detail.php?id=14017
  • trabzon'da okuyan öğrencilerin merakla beklediği, açıldıktan sonra karadeniz'in en büyük alışveriş merkezi olacak olan bi multi turkmall projesi.
  • 21 haziran'da açılacağı duyrulan alışveriş merkezi. maalesef bu gibi yerler o yörede zaten az olan sıcak parayı alıp başka yerlere aktararak o bölgeye en büyük darbeyi vurmaktadır.
  • ozellikle son 1-2 ay boyunca gunun 24 saati boyunca 3 vardiya halinde cali$ilarak her ne kadar yeti$meyecek gibi gozukse de 21 haziran 2008 itibariyle acilmayi ba$armi$ ali$veri$ merkezidir. lakin acili$inda butun magazalariyla beraber acilmami$, bir kisim magazasinin acili$ i$lemleri temmuz, agustos aylarina kalmi$tir.
  • adresi tam olarak belli olmayan alışveriş merkezi. boğaziçi vergi dairesi "2 numaralı çömlekçi mahallesi" derken, karadeniz vergi dairesi "kalkınma mahallesi" demektedir. forum trabzon ise adreste "devlet sahil yolu" demektedir.

    resmi sitesi de mevcuttur: http://www.forumtrabzon.com/

    bir de facebook grubu varmış ilginçtir: http://www.facebook.com/group.php?gid=18348556450
  • karadeniz in en büyük projesi ve trabzon un kalbi oldu.multi turkmall ceo su levent eyeüboğlu ve ekibinin imzasını taşıyan bu mekan coğrafi konum bakımından da yerli ve yabancı turistlerin ve özellikle genç nufusun yoğun olduğu karadeniz teknik üniversitesi nin en önemli yaşam merkezi haline geleceği şüphesiz.

    mimari yapıdan bahsetmek gerekirse , konsept t+t design firmasından mimar dies verburg tarafından geliştirilmiş.yapıyı ilk görüşünüzde kendisini karadeniz in dinamik yapısına ve hırçın dalgalarına büründüğünü rahatlıkla fark edebiliyorsunuz.deniz manzaralı harika bir terası ve yemek yenilen yerlerin üzerini örten dalgalı bir çatısı var.aradığınız he şeye rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.yapı üçgen şeklinde sayılabilir.

    sonuç olarak benim için istediğim dergiyi ve kitabı bulabileceğim,hafta sonları sinemasına gidebileceğim,yemek yiyebileceğim en önemlisi klimaları altında serinleyebileceğim* güzel bir mekan oldu.

    son söz: have fun uşaklarım!
  • samsun ili billboardlarında reklamlarını gorüp hay kuyayım o kafaya bi odun dediğim avm
hesabın var mı? giriş yap