• bugün istanbul'da görüntülenmiş olan canlıdır.

    canlının bakışları için yakınlaştırılmış görsel.

    not : bu ülkede ifade özgürlüğü olmadığı için entry'mi tekrar düzenledim.
    atatürk'ün kurduğu laik cumhuriyetin potansiyel düşmanları elini kolunu sallaya sallaya gezerken, atatürk'ün ilkelerine sahip çıkan ve cumhuriyeti korumak isteyen biz solcular vatan haini ilan edilebiliriz çünkü.
    bu işin sağı solu yok gerçi.
    söz konusu vatan ve cumhuriyetimizse gerisi vız gelir tırıs gider!

    şu saatten sonra da mültecilerle alakalı tek girdi yazarsam, mezardaki annem yüzüme kalkıp da tükürsün.
    42 yaşından sonra bağımsız türkiye dediğim ve cumhuriyete sahip çıkmak istediğim için tekrar cezaevine giremem ben. inanmayanlar nick altımdaki ilk entry'e bakabilir.

    beddua : muhalefet partileri allah hepinizin belasını versin.
    bizi bu hallere sizler düşürdünüz.
    yeter artık defolun gidin de adam gibi muhalefet yapacak insanlar gelsin o koltuklara.
    (beddua, tck'na göre hakaret suçunu teşkil etmez)
  • (bkz: ork)
  • çok mübarek ve nurlu bir yüzü var. bir dua etse günlerce yağmur yağdırır.

    ayrıca bakışlarıyla helikopter düşürür.
  • sırf kör kütük inandığı saçmalıklardan herhangi birisine karşı geldiği için adam kesecek birisine mağdur, mazlum demişler :)) vallahi siz de içimizdeki afganlarsınızdır, gün sonunda bu ülke ve insanı için aynı tehlikeyi siz yaratıyorsunuz.

    edit: anladık aq ironi tamam 75 tane mesaj gelmiş djgkglblb

    edit 2: sabahın 5 inde entry girmişim aman aman herkes zeka küpü aynen sarcasm falan hepiniz 250 iq sunuz bi ben malım aynen helal ayrıca arkadaşın ironi yaptığı konuyu ciddi ciddi savunan da bi kitle var bu da yeterince can sıkıcı bi durum zaten sikicem ironinizi konuya odaklanalım
  • iktidara tek kelime edemeyen faşistlerin, ülkelerini terketmek zorunda kalan göçmenlere saldırmasını anlayabiliyorum. bu kadar delikanlıysanız gider mhp-akp binalarının önüne protestonuzu yaparsınız. gelen gelmiş zaten, nefret etsen ne etmesen ne? yanlış adrese saldırıyorsunuz. gelene değil getirene bakın. haaa onları eleştirmeye g*tümüz yemiyor diyorsanız ayrı konu. böyle tatlı su muhalifliği yapıp insanları aç bırakma fikri en popülist yaklaşım bu ülkede. şahsen mülteci-göçmen sevdalısı değilim ama böyle bir strateji olamaz. bu yerinde saymaktan ileri gitmez. iç savaş çığırtkanlığıdır. bu tavır en çok kimin işine yarar ve bu nefret söylemi en çok kimin değirmenine su taşıyor bilin bakalım? cevabı biliyor ve aynı tavrı devam ettiriyorsanız geçmiş olsun diyorum şimdiden. böyle devam edin..

    edit :gelen mesajlardan dolayı bu notu düşmek mecburiyeti hasıl oldu. evine al besle diyenlere cevabım ;kimse göçmen sevdalısı değil. halen meseleyi anlamamakta direniyorsunuz. konuyu anlatmaya çalıştığım herkesin karşı tezi bu. başka bir çözüm öneriniz yok mu? bakın bu zamana kadar bu beceriksiz iktidarı ayakta tutan bu zihniyettir. bunlar kendini muhaliften sayıyor. bu kadar pisliğe bulaşmış iktidarı bile yıpratamayan bir muhalif topluluğu herşeye müstehak. göçmenlerin bu kadar rahat gelebilmelerinin sorumlusu en az iktidar kadar muhalefettir.
  • (bkz: bu ne lan)
  • korkutmuştur. fotoğrafta hiç görmediğim bir hayvan çıksa daha az korkardım.
  • (bkz: hoşgörü dini)

    ne kadar da sıcak ve samimi bir bakışı var öyle değil mi? ne desem gg
hesabın var mı? giriş yap