• değişik bir menü uygulaması var. tek burgerler 10.5, duble 16.5. sonra ekstralar var, boylece kendi burgerinizi oluşturuyorsunuz fiyat da ona göre oluyor. burgerler ve yanındaki patatesler gayet başarılı idi. sahibi de sekansın eski sahibiymiş.
  • ilk kez tek başıma önünden geçerken hadi bir deniyim diye girdim, fazla fazla sevip gittikçe uğramadan dönmez oldum.yemekten önce gelen el yapımı cipsimsi şeyini yemeğe doyamadığım hem lezzeti hem ortamını hem sahibini çok sevdiğim yerdir.
    himym hamburgercisi tadındadır.

    fiyat,hizmet,mekan olarak değerlendirince bahçelide en sevdiğim yemek yeridir.

    üzüntüyle gelen edit:el yapımı cips taze servisi zorluk çıkardığı için ortadan kalmış

    mutlulukla gelen 2.edit:çıtır tavuklu burger menüye eklenmiş.
  • 2 gün önce gittik arkadaşla. son derece memnun ayrıldık. aç karnıma single burger yanındaki patatesle beraber fazlasıyla yetti. köfte ve ekmekleri son derece başarılıydı ve 3 liraya sınırsız pepsi de insanı gayet mutlu ediyor. içeceğe abandığımdan değil de başka yerler 250ml kolayı 6-7 liraya ittiriyor ve bir şişe de büyük porsiyonların yanında yetmiyor. ikinci şişeyi almanız durumunda ise alkolsüz 500ml içeceğe bir duble rakı parası vermenin yarattığı bir hüzün kaplıyor insanı. burda ise kolam bitiyor tribine girmeden rahat rahat içebiliyorsunuz. mekan güzel, sahibi ve çalışanları dendiği gibi dost canlısı. ince belli bardakta çay ikramı bile aldık butik bir burgercide daha ne olsun. özetle şiddetle tavsiye edilir.
  • bahçeli 3. caddede bulunan salaş ve samimi atmosfere sahip hamburgerci. burger storynin boşluğunu doldurur bence.
  • konsept değişikliğine gidip de menüsüne geyik eti vb. ekleyeceğini ve de ismini değiştireceğini az önce öğrendiğim burgerleri çok güzel olan mekan.
  • ankara'daki en iyi hamburgercilerden. lezzeti de, atmosferi de çok iyi. double'ı hayli doyurucu. ekmeklerine kadar el yapımı.
  • bugün gidip denediğimiz minicik, tatlı yer. normalde yediğim ağır yemekler, özellikle de burgerler hemen mideme oturur, ancak soda alıp gece kıvrılmamla son bulur. burda yediğim burger hem çok lezzetli, hem doyurucu, hem de mideme oturmayacak şekilde yağı kıvamında, vıcık vıcık olmayan, etinin yağı minimum seviyede idi. aynı zamanda siparişlerimizi verdikten sora, etlerimiz ateşte pişiyor biraz geç gelicek o yüzden müşterilerimize cips ikram ediyoruz diyerek masaya koca bir tabak dolusu cips getirmeleri, yemeği yedikten sonra çay ikramları da gayet samimi. fiyatlar ortalamanın biraz üstü, ama yemeğin ve çalışanların kalitesine değecek şekilde. ben bunu buraya yazdım ama tıklım tıkış olmasın istiyorum tabi, o sakinliği de beni benden aldı çünkü.
  • ankara'daki en iyi hamburgerci. net. diğer şubeleri bilemeyeceğim ama lezzeti aynıdır sanıyorum. benim yediğim şube çayyolu'nda.
  • çayyolu şubesini denediğim ve çok başarılı bulduğum hamburgerci. özellikle çalışanlar çok ilgili ve hoşsohbet. burgerleri standart, size ek olarak ne istediğinizi soruyorlar. cheddar ve dana bacon bayağı başarılı. domuz bacon gibi alternatifleri de olsaydı keşke. ankara'daki başarılı mekanlardan. umarım parayı bulunca sermezler diğer muadilleri gibi.
  • bahçelideki şubesi çok sıcak samimi bir ortam, cheddar ve bacon lu burgeri çok güzel.arkadaşlarımın önerisi üzerine bir sonraki gidişimde ananas ve hellimli burgeri deneyeceğim butik burgerci.
    edit:en son gidişimde ağustos 2016 hamburger özenilmemişti herzaman burgerden önce gelen cips ikram edilmedi.en son kalkmadan kahve ya da çay ikram edilirdi o da yoktu.artık sıradan butik burgercilerden farkı yok gözümde tabi ki bu söylediklerim bahçeli şubesi için geçerli diğer şubeler hakkında bilgim yok.
hesabın var mı? giriş yap