• yüz veya vücudun diğer bölgelerinde (boyun, göğüs, kalça, kollar vs.) cerrahi operasyon olmadan yaşlanmaya bağlı sarkmaları gizlemek için “fransız askısı” denilen ve içi polyester dışı silikon malzemeden yapılmış esnek iplerle cildin gerdirilmesi (askıya alınması) işlemi uygulanmaktadır. bu yöntem fransa’da geliştirildiği (icat edildiği) için fransız askısı olarak adlandırılmıştır.
  • başlığı açan yazarın aksine, bu yöntemi ilk türk doktorları geliştirdi. kullanılan malzeme sadece fransa da üretildiği icin adı fransız askısı - french lift olarak dünyaya yayıldı.

    estetik doktoru bir arkadaşınızın olması hayatınıza baya renklilik katıyor. anlattıkları başımı döndürdü. yakın gelecekte kadın-erkek fark etmeksizin estetiksiz insan kalmayacak gibi. ayrıca müthiş rekabet var. burun estetikleri 2000 tl fiyatlara iner bu gidişle. ayrıca en tanınan ya da pahalı doktor en iyi isi çıkaracak diye bir şey yok.
  • botox uygulamasıyla bir türlü kalkmayan kaşlarıma yaptırdığım uygulama.
    kaşımın dış uç kısmından girip, şakaklarımın altından ilerleyen bir kanülle saçlı derimde biten bir kanal açılıp içinden ip geçirildi ve kaşlarım kaldırıldı.
    henüz ikinci gündeyim, kaşlarım biraz fazla kalkık ve ödemliyim, işleme bağlı migren ağrılarımın aynısı bir ağrım var, sanırım 1-2 güne geçecek. 2 haftada sonuç oturacakmış, sonucu güncellerim.

    edit: 1 ay oldu, ödemler ve ağrılar geçti, saçlarımın altındaki düğüm eridi. kaşlarım tam istediğim gibi oldu. çok olumlu yorumlar alıyorum, yüzüm aydınlandı.

    edit 2: fiyat soran mesajlar geliyor, fiyatını bilmiyorum çünkü yapan doktor arkadaşım, sadece malzeme ücretini aldı ve onu da eşim ödemişti.
  • istinye parka öğlen saatlerinde gidin, en üst katta 50 yaş üstü bir kadın görürseniz yüzünde botoks ile birlikte muhtemelen buşeyden de vardır.
  • yaşlı, ünlü tüm kadınların birbirine benzemesini sağlayan işlem.
hesabın var mı? giriş yap