• az önce fransa'da bir camide yapılan protestoya postalları ile girip protestocu müslümanları çıkaran polisin yaptığı saygısızca durum.
    haber bültenlerinde lanetlenip duruyor ama postallı polisin çıkardığı göstericinin ayağında da ayakkabının olması garip geldi.

    aklıma postalları ile siyasalın girişinde öğretim görevlilerinin cübbelerine basan bizim polisimiz geldi.
    ha camiye postallarla girmişsin, ha cübbelere postallarla basıp geçmişsin.
    hayvanlık her şekilde hayvanlık ama nedense bizde cübbelere basıldığında kimse bu tepkiyi vermemişti garip...
    http://m.sabah.com.tr/…ansada-camiye-cirkin-saldiri
    videoya dikkatli bakarsanız ayakkabıları ile gezen mü'minleri görmeniz mümkün...
  • büyütülecek mesele değil..gezide camıye ayakkabıyla gırdıler yalanını atan hukumet yetkılılerı,kendı ellerıyle ayasofya camıı sıne avrupalı liderleri ayakkabılarıyla (korumaları dahil) defalarca soktu
  • caminin icinde protesto yapan dallamalardan daha garip olmayan durum.
  • fransa'da polis camiden adam topluyormuş
    ahhh şu hollande

    bu arada ayıp tabi ama keşke ne olduğunu da bilebilseydik, adam vurmuş camiye dalmışsa, işid bombacısıysa ve camide saklanıyorsa diye dedim.
  • 195 cumadir bekledigimiz goruntuler nihayet gelmis... ha fransa'dan gelmis ama olsundu :)
  • almanya'da da polislerin sürekli yaptıkları eylem. sen allahın çölünden adamların memleketine sığın, sonra cami aç kimse bişey demesin. bu da yetmez gibi terör organizasyonu kur, bu ibadethane görünümlü yerlerde terör planı yap. bir de adamlardan ayakkabı çıkarmasını bekle. yok öyle üç kuruşa beş köfte.
  • sen allahın çölünden adamların memleketine sığın diyen arkadaşa sormak gerekir kendi başına aynı olayın gelmeyeceğini nereden biliyor bir kaç yıl sonra sığınma kapında mülteci olmayacağının garantisi kendisine verilmiş mi ? tamam yapılan durum ibadet yeri göstermelerine rağmen gitmemeleri yanlış ama sonuçta orası ibadet yeri ve bir kesim için kutsallığı var tıpkı ülkemizde kapısı kırılan cem evinin olduğu gibi tıpkı restore edilerek camiye dönüştürülen kiliseler gibi biraz saygı biraz empati onlar yapmaman şart değil.
  • cünüp girmişler boy abdesti şarttı. la adam seninle aynı hassasiyeti mi paylaşıyor? sokmasalardı madem eleştiriyolar. adamlar kiliselerine de postallarıyla gidiyor durumu anlamalarını beklememek lazım
  • türkiye'de de olmuştur, elin günahını almayalım sadece.
    (bkz: postallarla camiye girmek)
hesabın var mı? giriş yap