• şu anda dünya gündeminde ikinci sıradaki haştegdir efendim. isteyen istediğini söyler. sanattır bu. kimseyi şarkılarıyla mahkum edemezsiniz. şarkıda ot lafı geçiyor diye torbacı muamelesi yapamazsınız. şarkıda intihar lafı geçiyor diye yargılayamayacağınız gibi. şarkıda seni vuracağım şerefsiz diyen birini cinayete teşebbüsten tutuklayamayacağınız gibi. biz de buradan katkımızı verelim. #freeezhel

    (bkz: 24 mayıs 2018 ezhel'in tutuklanması)
  • desteklediğim kampanya.
  • bagajında 50 kilo uyuşturucu ile yakalansaydı serbest kalırdı heralde
  • rap müziği, hipohop kültürünü sevmeyebilirsin, ezhel'in tarzını tasvip etmeyebilirsin. fakat şu bir gerçek, şu an tepkimi koymazsam, ileride işlerine gelmeyen her sanat eseri ve bunu icra eden kişi için şunu özendiriyor, bunu özendiriyor diye kolaylıkla tutuklu yargılanma kararı çıkaracaklardır. işte bu yüzden sonuna kadar desteklediğim kampanya.
  • "uyuşturucuyu özendiriyor"muş öyle mi?

    şarkılarla bir şeyler özendiriliyorsa, öncelikle pedofili dolu türkülerden başlanmalı temizliğe!

    (bkz: türkçe şarkı ve türkülerde 13-14 yaş kız takıntısı)
  • ezhel’i dinlemiyorum hatta hiç tarzını sevmiyorum ama adam şarkılarında uyuşturucuya özendiriyor diye içeri mi atılır o zaman liseli vardı ya ah o liseli kısacık etekli dar elbiseli şarkısını söyleyen kişi taciz ve tecavüze özendirmekten alınsın.
  • ezhel'i filan sevmem ama tasak mi geciyosunuz abi? bagajinda 50 kg esrarla yakalanan malum sahsi salan adalet nasi bi muzisyeni iceri atabilir?

    sirf bu yuzden bile desteklenmesi gereken olay.
  • kadınlarımız öldürüldü tabi bazıları öldürülmeden tecavüze uğradı ama bunu yapan veya azmettirenlerin %80lik bir bölümü ya ceza almadı ya da iyi hal indiriminden yırttılar. tecavüze uğrayan kadınlar için " mini etek giydi. kahkaha attı. yolluydu. gecenin bir yarısınds dışarıda ne işi vardı" dediler.
    ensar vakfında erkek çocukları tecavüze uğradı " bir kereden bişey olmaz " dediler
    yolsuzluk yapanı hakkıdır dediler dışarı saldılar
    otobüste öpüşeni linç ettiler. neymiş efendim "nefsimizi kötüye yönlendiriyormuş"

    ulan mk bütün bunlar olurken nerdeydiniz? nerelerdeydiniz? kadınlarımız ağlayarak yardım isterken, oğlan çocuklarımız acıdan kıvranırken nerdeydiniz?

    içeriye şairleri, yazarları, oyuncuları, şarkıcıları, bilim adamlarını atacağınız yerde şu yukarıda saydıklarımın ve sayamadıklarımın az da olsa bir kısmının cezası kesilsin.

    yok efendim kadınlarımız, çocuklarımız, insanlarımız ve hayvanlarımız yani kısacası bizler ve bize ait olanlar...ezhelin uyuşturu kelimesini devamlı kullanması ya da uyuşturucu içerikli klipler vs yapmasından önemli değil.
    ve şu an devletten yardım bekleyen o kadar çok insan mağduru vatandaş var ki.. bazıları kocasından, bazıları yakınlarının cinayetinden suçlu olanların bulunmasından, kızının tedavisi için biriktiği parayı çalan hırsızların yakalanmasını isteyen onca vatandaş varken.. ezhel içerde. sebebi ise uyuşturucuya sevk.. ulan klibinde uyuşturucu içerikli paylaşım yapanları yakalayacağınıza okulda köşe başlarda 12-17 yaşları arasında zorla uyuşturucuya alıştıran piçleri tıkın içeri
  • aslında sorun ezhelin içerde olması değil. sorun, onca içeri girmesi gereken katil, tecavüzcü, din tüccarları, şarlatan, insan tacirleri, hırsızlar ve bi dünya cezalandırılması beklenen insan ya da insan olamayan varlık varken neden ezhelin klibinde dönen dolaplardan dolayı içeride olması. sorun bu.
  • destek olduğum haştegdir. yıllarca bu adamı dinledim sigara dâhi içmiyorum.
hesabın var mı? giriş yap