• bana böyle buluşlarla gelin. kolan bir yapıştırıyosun, 2 hafta boyunca dakikalık bazda kan şekerini ölçüyor. parmak deldim vs. acısı da yok.

    kullanım sonrası edit: bir boka yaramaz. iki ayrı senmsörle denedim toplamda 1 hafta. sürekli gerçek dışı değerler verip duruyor, genelde de olması gerekenin çok çok altında. atıyorum 120 olması gereken kanı şekerini 60-70 arası da gösteriyor, ertesi gün 80-110 bandı olutyo, ama gün içinde 80'e düşüyo filan. gerçek ölçüm cihazı ile kontrol ettim. yazık günah buna verilen paraya.

    haa bana denk gelen 2 sensör de hatalı olabilir vs. de ydışı forumlarda da çok sikayet okudum, özellikle ciddi seker rahatsızlığı olup insulin alan kisiler icin hayati tehlike bile yaratabilir. ben daha çok pre-diyabet gidişatım icin takip etmek istemistim, ama accu-chek performa nano, çok çok iyi, hic sandigim gibi zor ve agrili birsey de degilmis parmaktan olcmek.
  • (bkz: kifidis)
  • ürün gerçekten müthiş birşey sayesinde kendini şeker hastası gibi hissetmiyorsun bile çünkü anında şekerini ölçüp heme insülin takviyesiyle tamamlayabiliyorsun bana almanyadan ücretsiz geldi alette sensörler de tavsiyem sensörü taktıktan sonra mutlaka suya dayanıklı bant ile yapıştırın hem giyinirken hem de duşa girerken çıkma durumu olmuyor. fiyata gelince türkiye de gerçekten pahalı keşke ssk ödese yurtdışındaki tanıdığım olmasa benim de kullanma şansım olmayacaktı. cidden %100 tavsiye ederim. bir ben deki pilli falan değil gelen ürün aynı cep telefonu gibi şarjlı bir de bu şarj kablosunu internetten freestyle ın programını indirerek programdan analizini çıkarabiliyorsun ki bu nefis birşey
  • pahalı ama fikir süper.

    okuyucu ve sensörden oluşan bir sistem. 1 sensör 14 gün kullanılabiliyor ve 249 lira. cihaz da 249 lira. hadi o sürekli kullanılacağı için fiyatı makul..

    ayda 500 lira verirsen parmağını delmeden kan şekerini ölçebilirsin. güvenilir sonuç veriyor mu ? çok memnun olan da var olmayan da. sanırım insanlar bir süre daha kan alınmadan verilecek kan şekeri değerine çok güvenmeyeceklerdir.

    bu ürünü izlemekte, yapılan yorumları takip etmekte fayda var.

    web sitesi

    (bkz: abbott)
  • (bkz: #71730707)
  • bir daha almayi dusunmuyorum, zaten adamlara 1.250 tl kazandirmisim benden bu kadar. parayla rezil olmak istedim herhalde, toplamda 3 sensore sans verdim, piyango gibi adeta bir sensor iyi bir sensor rezalet - 70 farkla gosteriyor kac senelik makinama kiyasla.

    ılk sensor ise 9. gunde (14 gunluk sensor sozde) kolumdan dustu resmen, sonraki sensorlerde dusa girerken kolumu bandajla sararak cozum bulmustum; vaadettiklerinin bir kismini gerceklestirebilseler keske.

    bu olcumler arasi farki anlatip musteri hizmetlerinden iade talebinde bulununca sadece 30% ve uzeri farkli olunca iade aciyoruz denildi; herhangi bir tip 1 diyabetli 30% farkin ne denli onemli hatta hayati olabileceginin farkindadir. turkiye'ye bir gun umarim daha iyi alternatifler getirilir.
  • yüzde yüz doğru sonuçlar vermeyen ama şeker ölçümü konusunda, her koluma değdirdiğimde şekerimi göstermesine, gün içindeki grafiklerle gidişatı kontrol etmeye yaradığı için yaklaşık bir senedir kullandığım şeker ölçüm sistemi

    libre hakkında söylemek istediğim birkaç şey var. pompa ile 8 in altına düşüremediğim ha1c’mi libre ile 6.5’a düşürdüm. bu benim için resmen rekor.
    tabi beslenmemi düzenlememin çok etkisi oldu bunda ama libre bu konuda bana destek olan güzel bir takip sistemi. ne yediğimde şekerimi nasıl etkilediğini görmek, bünyemin verdiği tepkiyi tanımamda çok yardımcı oldu.

    14 gün kalması bence de mucize ama 6. günden itibaren ortadaki deliği boş bırakacak şekilde şeffaf uzun yara bantlarıyla halledilebiliyor. ben octacere pedli şeffaf yara bandını kullanıyorum. 3 parçaya bölüp ortadaki pedi atıyorum, kalan 2 parçayı da sağ ve sol tarafa yapıştırıyorum.
    bantlar 2-3 gün içinde deforme oluyor ama libreye bastırarark kenardaki bantları çıkarıp yenileyebilirsiniz.
    ayrıca kalıcı olması için mutlaka takmadan önce kolu alkolle temizleyin.
    libreyi de yara bandını da. daha iyi yapışıyor. kolun arka kısmına gelecek şekilde yapıştırın. takılma riskini azaltırsınız.

    ilk iki ve son iki gün sapıtıyor ölçüm açısından sapıtabiliyor. yanınızda ölçüm aleti bulundurun mutlaka. çok yüksek ve çok düşüklerde mutlaka teyit alın.

    kış geldiği için artık daha kolay olacağını sanıyorum. yazdaki gibi tahriş yüksek olmayacak ve tişörtlerle kol açıkta kalmayacağı için takılma riski ortadan kalkacak.
    bir şey giyip çıkartırken ekstra dikkat edin.

    bu arada medtronic pompa, set ve rezervuarındaki müthiş artışa istinaden libreye de zam gelmesi bekleniyor. şu an zaten en fazla 3 tane sipariş verebiliyorsunuz.
    alın dursun derim. benim gibi sürekli kullanıyorsanız mutlaka alın malum ülkede ne olacağı belli değil.

    zam editi; evet beklenen zam geldi. sensör 250 liradan 375 liraya çıktı. yani aylık maliyet 750 lira oldu.

    gene zam editi; vicdansız 450 lira oldu. aylık maliyet 900. ben libre mi alayım set rezervuar mı alayım kendimi mi geçindireyim?
    sensörlerin ödenmemesinde emeği olan herkesin aynı duruma düşmesi dileğiyle
  • yapılan zam mantık dışı aralık ayında 250 tl'ye satılan ürünü şubat ayında kurun düştüğü zamanda 375 tl yapmak bence büyük bir vurgun.
  • yazilim olarak hala daha zayif olan urun.
    fiyat\performans zayif.
    turkiye'de muadili urunun az olmasi sebebiyle hem fais fiyata satilan hem de kalite karsilastirmasi yapilamayan urun.

    250 tl olan bir sensor urunune bir gunde %50 zam yaparak 375tl yapmak, ekonomi bilmemek demektir.
    fiyati 500 tl olur, yeni yilda %10 zamla 550tl yaparsin, bu anlasilir bir artistir.
    ya da hedef fiyatin 375tl ise, bunu her ceyrekte kademeli fiyat artisi uygulayarak bu fiyata cekersin, bu da anlasilir.

    ancak bir gecede %50 zam yapip bunu "gecmiste zaten ucuza satiyorduk" ile aciklayamazsin.

    ozetle, turkiye'deki distribitorunun basarisiz bir uygulamasi sebebiyle benim icin ilgisini yitirmis urundur.
  • benim de almayı bi an düşündüğüm ama ev kirası gibi olan fiyatını görünce biraz daha düşünmek üzere şimdilik kenarda tuttuğum kan ölçüm ve takip cihazı.

    kardeşim mantıklı ve güzel cihaz ama bu fiyat ve ulaşılabilirlik nedir öyle. sene olmuş 2019 hala bir tane cihazla bu sistem konuşuluyor. hayır gerçekten aya çıkmadıysak söyleyin hedefimizi çok yükseklere koymayalım. ama uzaya neredeyse dolmuşla gittiğimiz şu dönemlerde, geleceğe dönüş hikayesindeki uçan kaykaya değil sürekli kan şekeri takibini bekliyoruz artık(bir de kelliğe çare ama ona burda girmeyeyim), bak beklentimiz çok yüksek değil walla.

    bu işi steve jobs abimiz hallederdi de şekeri kontrol edemeden gitti yazık, tim cook’da işallah benzer bi güdüyle halledecek, inanıyorum. apple watch 5 olur 6 olur, şu sistemi koy koldaki saate bak gör nasıl adın altın harflerle yazılıyor.

    olm aslında hakkaten altın harfle yazılacak bişey de konuşmuyoruz da, neyse.

    aslında ben bu hba1c’mi 6.2’den 5,8’lere getiririm de işte teknoloji yetersiz hacımlar.
hesabın var mı? giriş yap