• germen mitolojisinde frigg tanrıçasıyla bir tutulan bir iskandinav mitolojisi tanrısı.sarışın , mavi gözlü , genç ve güzel bir kadının tasviriyle yaşatılan freya , kendi kanaatimce bir nicole kidmandan güzel değildir.
  • ex-earth crisis'den karl,eric ve bulldog'un kurduğu grup.as the last light drains adlıda bir albümleri vardır.
  • (bkz: feraye)
  • 1-oriflame'in cikarttigi bir parfumun adi.
    2-guzelligini savasci ruhundan aldigina inandigim tanrica'nin adi.
  • sarıyer'de tarihi sarıyer börekçisini hemen karşısında bulunan muhteşem yemekleriyle italyan restoranlarını aratmayan güzel lokanta. dekorasyonuyla olsun, lezzetiyle olsun, mekan sahibi ve çalışanlarının samimiyetiyle olsun, pahalı olmayışıyla olsun bi anda gönlümüzde taht kurmuş mekan
    malesef sarıyer halkına pek hitap etmediği için yakında kapanmasından korkuyorum. lakin ekime kadar ayakta kalabilirse okulda* gönüllü reklamını yaptıktan sonra çok popüler olacak. popüler olduğu zaman boku çıkıcağını bilsemde yapıcam bunu, yeterki ayakta kalsın.
  • bayıldığım bir şahsiyetin pek çok nickinden biri...
  • freya orgazmik yiyeceklerin en nadide orneklerini sunar.

    sahibesi sibel hanim inanilmaz tatli bir bayandir. her musteri ile ozel olarak ilgilenir. isi felsefi buyutuyla algilamis son derece basarili bir yemekcidir.

    menu gunluktur. ornek bir aksam yemegi menusu soyledir: pancar sulu nar eksili zeytinyagi, bol cesnili ekmek****, limon suyunda bekletilmis cig hamsi, kalamar dolmasi, ot tabagi***, salata, asma yapragina pisirlmis bebek kalkan, yaninda zencefilli soda...

    buna karsin fiyatlar inanilmazdir.

    maalesef yer itibari ile icki servisi yapilamamaktadir. *** ancak yemeklerin verdigi haza ek olarak alkol iceren soslari ve damardan zencefil basinizi yeterince dondurur.
  • (bkz: frezya)
  • earth crisis karl, eric ve bulldog + ibne* vokaller icin darien lizotte, davullar corey koniz. freya, earth crisis 'in 2001 de biraktigi yerden devam ediyor. victory records acimamis, kollarini acmis aninda.

    http://www.victoryrecords.com/freya.html
  • iskandinav mitolojisinde güzellik ve ask tanriçasi. çok güzel mavi gözlü bir genç kadin olarak tasvir edilmistir. frey'in kiz kardesi ve ileri de odin'in karisi olmustur. frejya savasta ölen kahramanlarin yarisini asgard'daki kendi sarayi olan folkvang'a götürmek için toplardı. bir çok hikayesi devlerin onu kaçirma tesebbüsleriyle doludur. alman mitolojisindeki tanriça frigg'le esdegerdir. ve cuma günü friday (frejya's day ) onun adindan gelir.
hesabın var mı? giriş yap