• sadece tv ünitesine 11bin tl fiyat vermiş marka.
    o paraya evin tüm mobilyalarını alırsın aq
  • kafamdaki konsepti birebir yapıyor adamlar..şimdiye kadar gördüğüm en iyi mobilya markası..tabi ki çok daha iyileri vardır belki ama benim için yok sanırım..
  • tasarımlarında sadeliği ön plana çıkartarak kalbimi kazanan mobilyacı. bütün evi bunlardan döşedim, tv ünitesi ile ilgili sıkıntıları göz ardı edersem mutluyum bile diyebilirim.
  • görece fazla ve hatırı sayılır ücretlere mobilya satmalarına karşı şehir dışı gönderilerini kargoyla gönderen firmadır. ya siz taşıyacaksınız ya da kamyon şoförünün tek başına mobilyalarınızı sürükleyerek tasimasina seyirci kalacaksınız. satın alirken magaza çalışanının sözlerini değil bu manzarayı göz önünde bulundurmanizda fayda var.
  • mobilyaları sade ve kaliteli. öncelik sadelik. şatafat olayları yok.
  • kendilerini premium olarak konumlandırıp, farklı bir satış deneyimi vaat ediyorlar ancak bu beklentilerin hiçbirine sahip olmayan beni bile memnun edememiş bir mobilya firması.

    dünyanın ürün satılması en kolay kişilerinden birisi olduğumu düşünüyorum. internetten ürünleri beğenmeme ve showroomlarında olmayan ürünü üşenmeyip gidip başka bir mağazalarından inceleyip kendilerine bilgi vermeme rağmen yeterli iletişimi kurup ürünleri almamı sağlayamamış durumdalar. ünvanı müdür olan satış sorumlusu bir hanımefendi garip bir şekilde iletişim kurmamakta ısrar ediyor ve biz iletişime geçmeye çalıştığımızda da döneceğini söyleyip geri dönüş yapmıyor.

    normal koşullarda negatif yorum yapmaktan kaçınan birisiyim ancak fiyatlarını ve ortaya koymaya çalıştıkları imajı görüp böyle bir deneyim yaşayınca bir şekilde yazma ihtiyacı hissettim.

    umarım münferit bir olaydır ve sadece bostancı mağazası ile ilgilidir. çünkü kimse ortalamanın oldukça üzerinde para verip bir de satış sorumlusunun peşinde koşmak zorunda değil. güzelim tasarımların ve emeğin anlamsız satış süreçleriyle heba edilmesi üzücü.

    edit; bu yaşadığımız süreçten hemen sonra süreci tersine çevirerek gayet ilgili ve profesyonel bir yaklaşım sergilediler. bizler de samimiyetlerine inanıp ürün siparişi verdik. hem sipariş sürecinde hem de teslimat sürecinde hiç bir sorun yaşamadık ve ürünler çok önceden vaat ettikleri tarihte elimize ulaştı. gelen ürünler de oldukça kaliteliydi ve ürünlerde hiç bir eksik yoktu. ayrıca teslimatı yapan arkadaşlar da çok kibar insanlardı. entryi editlemek için ürünlerin teslimat sürecinin tamamlanmasını bekledim ancak yine de ilk başta yazdıklarımı silmeyeceğim. her ne kadar sonradan süreç çok olumlu ilerlese de başlangıcında yaşadıklarımız da can sıkıcıydı.
hesabın var mı? giriş yap