• elinde bir borclar kanunu, medeni kanun neyse; derse gelir acar kanunu, arada bi saclarini atar yana, sesinin desibeli de o kadar düşüktür ki kedi köpek kulagina sahip olmaniz gerekir duymak için:

    - e şimdi aktin* özellikleri ve irade beyani mevzunu gecen ders gördük bugun de esasli unsurlari görücez..
    gecen sene siz zaten gördünüz, haftaya da sorumluluk görücez.. ee bunu da ilerleyen derslerde görücez..
    gecen hafta bunu gördük.. ee şimdi 2. madde diyor ki blablabla.

    hep gördük ve görücez seklinde ders anlatir.. arada ne gördüğümüzü ben cogu zaman bilemedim.. *
  • geçen sene bir kez medeni hukuk dersine girdiğim (zaten o gün bu gündür dersine girmedim) o derste de üniversitehayatımda ilk ve tek olarak "çocuklar lütfen konuşmayın, dersi dinleyin " gibi bir uyarıyla karşılaştığım, lisedemi okuyorum ben hala yahu diyerek bir daha dersine*` :medeni hukuk `uğramadığım hocamız.

    sürekli kanun okuması bir yana, sesini duyamamak -mikrofona rağmen- bir yana her dakika "ha ağladı ha ağlayacak" şekilde konuşan insan.
  • mikrofonun oynayabilirliğinden bihaber, mikrofonu önüne çekmektense kendisi ona gitmeyi tercih edip, iki büklüm bir şekilde titrek sesiyle ders anlatmaya çalışan pek hukukçu bayan.
  • neredeyse yarım dönem derse girip her derste soybağından bahsetmeyi başarabilmiş ve tahminimizce bu tutkusuna uygun olarak boynundan bizim gözümüzde adeta soybağlaşmış fularını çıkartmayıp,onu her kıyafetine uydurup takan ve öyle amfiye gelen hocamızdır.aynı zamanda soru soran öğrenciyi hatta soru sormasa bile kafasına bi şey takılanı sıralar ötesinden hissedip fırçalamayı da iyi bilir.ters cevap vermediği pek görülmemiştir,menzili uzundur,kapasitesi geniştir,aynı anda tüm amfiyi tersleyebilir.
  • marmara üniversitesi hukuk fakultesi'nin yeni dekan yardımcısıdır.
  • kapısına gelen öğrenciye ''bi dakka'' dedikten sonra yarım saat bekleten, daha sonra -burnunu havaya kaldırıp- dakikalarca beklettiği öğrencisinin yüzüne bile bakmadan(ki o anda sizin varlığınızdan ve ona baktığınızdan haberdar) okuldan ayrılan marmara üniversitesi hukuk fakültesi dekan yardımcısı. beşeri ilişkide burak özen kadar başarılı(!) bir başka ''medenici''. fakat zinhar, ders anlatma kabiliyeti, burak özen'inkinin binde birine tekabül ediyor sanıp dersine girmeyin! zaman kaybıdır. nasıl olsa uyuyacaksınız. evde uyuyun.
hesabın var mı? giriş yap