• saçmalamış beach club.

    vaktinde en iyi burası diye gelirdik, aya yorgi beachlerinden zerrece farkı kalmadığı gibi, girişi 50-tl yapmış, üstelik bir ücretsiz içeceği kaldırmış, hadi onu da anladım, dört kişi değilseniz çim alanda yer vermeyen, minimum dört kişi isteyen, yoksa sizi sağa sola iteleyen işletme mantığına sahip mekan. illa tatsızlık çıkaracaklar.
    eskiden herkese tavsiyemizken bugün itibarıyla "katiyyen gelmeyin" tavsiyesinde bulunduğum beach'cik...

    bizimle dayılsın!!!
  • her sene enflasyon zammından beter zam gelip duran artık sen de herkes gibisin dediğim mekan.

    deniz olarak iyi güzel yanında bulunan beachlere göre iyi ama artık işin boyutunu aşmışlar. kapıda damsız girilmez elemanları dolmuş daha doğrusu bu elemanlar mekandan bağımsız olarak para kopartma amaçlı böyle bir yola gitmişler. ulen girişine 50 lira verebildiğim kumsalda ne damı sayın amına kodum. zaten şekli şemali düzgün olmayan kimsenin gitmek istemeyeceği yerler buralar.
    ayayorgi koyu yanlarında daha mantıklı kalmaya başladı.

    kusura bakma ama suya gireceğim yere 50 lira verip sikindirik 6 liralık birayı bana çok görmeye başladıysan siktir derim.
    bunu baştan beri uygulasan lafım yok ama sonradan kafana göre kaldırırsan benim gibi her sene giden müşteriyi kaybedersin.
    gitmeyin gerek yok dediğim mekan.
    fly inn daha iyi artık. en azından baştan beri kazık bir mekandı.
  • altınkum'da yer alan plaj işletmesi. girişi 50 lira ve içeride o parayı hak edecek bir hizmet yok. üstelik çok yüksek çalan müzik kafa şişiriyor.

    tek güzelliğiyse denizi. ama onu altınkum'a borçlu. yani altınkum'daki başka işletmelerde, aynı denize daha iyi hizmet veren ve girişi daha ucuz olan bir yerden girebilirsiniz.

    vodafone red üyelerine ise girişinde %50 indirim var. eğer bu imkanınız varsa, tercih edilebilir. zira 25 liralık giriş, altınkum'daki plajları giriş ücreti ortalamasının altında sayılır.
  • 280 dönüm arazi içerisinde işletilen bir plajdır. işletmecisi türk, toprak sahibi ise mihail prohorov'dur. çeşme sınırları içerisinde bir adisyonda elli bin türk lirası hesabı canlı canlı görebileceğiniz tek beach burasıdır. çok paranız varsa plajda kendinize özel, siz ve misafirleriniz haricinde kimsenin giremeyeceği bir alan açtırabilirsiniz.
  • buz gibi bi denize sahip beach.tek avantajı damsız girebilmekti bir zamanlar şu an durum nedir bilmiyorum.görgüsüzlüğün ve kolay paranın tavan yaptığı ülkemizde güzel hesap giydiren yerlerden biri olmuş yazılanlara bakarsak.
  • cesme'de altinkum denen buz gibi denize sahip beach. her denize giris soguktan dolayi eziyet oluyor. ortam da pek parlak degil. beach sikisik sikisik. biraz bakimsiz kalmis, eskinin iyi beachlerinden biri. tum gun bu beachte gecirilmez, sikilir insan. kisi basi 60tl. diger beachlerle ayni fiyat oldugu dusunulurse bu beache gelinmez. biz vodafone'la %50 indirimden yararlanarak girdik ama zaten ederi de odur. ıcecekler ozensiz, plastik bardakta geliyor. lavabolar cok temiz degil. gitmeseniz hicbir sey kaybetmezsiniz.
  • kız arkadaşımla 1 hafta önce gittiğim yer. thai penne söyledik ancak yemeğin yarısından kıl çıktı. yemeği geri gönderdik ve hesabı istedik ancak geri gönderilen yemek yazılmış ve özür dilenmesi gereken yerde sistemlerinin böyle olduğunu ödenmesi gerektiği söylendi. yarım saat verilen kavgadan sonra yemeğin yarısı yendiği için yarı fiyatla tekrar karşımıza geliyorlar. kıl çıkan yemeğin yarısı yendiği için zorla yarı fiyatı ödettiler. tamamen rezil bir işletme. kesinlikle gitmeyin.
  • cesmede kesinlikle gidilmemesi gereken beachlerden biri. rezalet bir hizmet anlayisi, saygisiz calisanlar, fahis fiyatlar, sifir hijyen. ustune ustluk giris ucreti 70 tl ve sadece 1 adet icecek dahil. verdikleri icecekte kahvehanelerde satilan bol sulu limonata.
  • kapısına gelen müşteriye muamelesinin kötü olduğu şımarık çeşme işletmesi. çeşme'de sayısı azalsa da müşterisine saygıyla yaklaşan mekanlar da var. (bkz: paparazzi)
  • bana yaşattığı rezillikten sonra; bir daha asla ayak basmayacağım plaj işletmesi.

    eşim ve 1.5 yaşındaki bebeğimle gitmiştik. kalitesizliğine göre komik fiyatlarını görünce; sadece karnımız doysun dedik ve iki ana yemek bir de soda söyledik. garsonlar o kadar ilgisiz ki kulaklarından tutup yanına getirtmek lazim ki bir şeyler sipariş veresin. neyse, tek seferde bu ızdırabı halledip, her şeyi tek seferde sipariş ettik. gün bitti kalkmak için hazırlandık; garsonlardan hesap istiyorsun, istediğin adam kalkıyor gidiyor geliyor yine baska bir müşterinin dibinden ayrılmıyor( gördü sağılacak kazları, hep onların dibinde). neyse zar zor birini buldum, beni illa ki kasaya götürdü. hadi neyse dedim, gittim.
    bir baktım, hesaba ki yemediklerimi de yazmış. ben, bunları istemedim dedim. orada ortalıkta dolaşan çocuk;
    -hayır efendim size getirdim ya diyor.
    -yalan mı söylüyorum, ben?
    -yok efendim, yalan söylemiyorsunuz ama getirdim ben.
    - bak kardeşim, söylediğim iki yemeğin yanında zaten patates vardı. niye ekstra patates söyleyeyim. zaten, patatesi yemem bile ben. kaldı ki, bebeğimiz var; o görüp de istemesin diye hep saklarız. düşün hesaptan, kalanı alın dedim.

    o arada da durumu anladım. sabah, ilk geldiğimizde garsonlardan biri fazla patates sipariş etmiş ve aralarında tartışıyorlardı. oğlum neden duymadan dinlemeden iş yapıyorsun, ne yapacağız bu patatesi diye.
    aynen, bu duyduğumu orada anlattım. hemen bir sessizlik koptu. ıhaleyi bana patlatmışlar, demek ki..

    nitekim, öyle yapmak durumunda kaldılar ve iptal ettiler. fakat, en son gidecekten; tamam değil mi diyorum. hiç ses yok. yüzüme bile bakmıyorlar. bu kadar çirkef çalışanlar, düşman başına.
hesabın var mı? giriş yap