• her zamanki gibi asıl mevzu "musul'a baksaydınız", "kitabı okuyalı çok olmuştu", "ufak bir yanlış anlaşılma", "insanlar beni bilir", "bir kadını linç ettiler", "anneme küfrettiler", "kadına bunu yaptılar", "annesi babası ölmüş bir kadınım evet" çerçevesinde geçen bir mağduriyet yazısı olmuş.

    inatla direniyor yaptığı hatayı kabullenmemekte. musul'da olaylar olurken magazin programında milletin arkasından atıp tutması sorun değil, insanların bunu gündeme getirmesi sorun. bu kadar dokunuyorsa çıkma programa, alma cukkanı. bize mi sordun hayırdır?

    yeni türkiye'nin magazin gazetecisi. hem hatalı, hem haklı, hem mağdur. milyonlarca insanın karşısında istediği cahilliği yapabilsin ve yanına kar kalsın istiyor.
  • kendisine köpeğin ne olduğunu sorun, uçan bir hayvan cevabı gelebilir.
  • (bkz: #63556265)
  • 'bildiğim benimdir bilmediğim de benimdir diye peygamberimizin bi açıklaması var değil mi?'

    hadisçiler funda hanımı takip ediyo olsa muhtemelen yeni bir linç malzemesi potansiyeli taşıyan bir uydurma gibi geldi bana...
    bi de açıklama değil hadis denir.
    neyse bence de daha fazla üzerine gidilmemeli.

    köpek de dememiş ayrıca köpek dişleriyle..demiş

    (bkz: azı dişi)
    (bkz: köpek dişi)
  • köpeklerin gününü izledim, na bööle bööle dişleri vardı yeminle.
  • stop making stupid people famous diyor çekiliyorum. kendi denginiz insanlarla uğraşın, her sabah mahalle dedikodusu yapan insanlarla değil.

    edit:imla
  • (bkz: yılansı fare gibi çocuklar)
    hayvandan hayvana geziyoruz, du bakalım...
  • halkı uyutmak/uyuşturmak; musul'u, suriye'yi, iç sorunları görmelerini engellemek için program yapıp, işin ucu kendine dokunduğunda "başka işiniz yok mu, musul'a bakın" diyen kadının sözüdür, kaale almaya değmez.

    kendisi de biliyor demek ki, ne denli gereksiz ve boş bir iş yaptığını...
  • kitabı okumaması mevzu değil, okumayabilir.
    kitaptaki madonna'nın şarkıcı madonna olmadığını bilmemesi de mevzu değil, bilmeyebilir.
    hatta sabahattin ali'yi de tanımama ihtimali de mevzu değil, tanımayabilir. (herkes tanıyacak değil neticede. ama bilirlerse insanların kendisine faydası olur.)

    ama sen ben bu kitabı okudum, şarkıcı madonna'yı anlatıyor. madonna'nın hayatını tv'ye taşıyacaklar falan diye konuşursan orada eleştirilirsin. eleştirene de köpek dişliler falan dersen hakaret etmiş olursun. yapılan rezilliğe devam etmek demektir.

    yahu funda hanımcım bu entry'i okuyorsan reji düzelttiğinde "aaa ben o madonna'yla karıştırdım" falan diyip niye düzeltmiyorsun. sunucu bile yahu anlayın 1940larda yazılmış bu kitap diyor o madonna bu madonna değil diyor resmen ama ısrarla nasıl olsa bu halka bol bol konuş nasıl olsa bilmezler tavırlarıyla konuşmak nedir yav.
  • hadi biz köpeğiz, ama en azından balık hafızalı değiliz ve okuduğumuzu iddia ettiğimiz kitapların ne hakkında olduğunu "unutup", televizyonda ahkam kesmiyoruz. şimdi sözü, kendisindeki atıcılık seviyesine ulaşacak bir hayvan belirlemek için, national geographic yetkililerine bırakıyorum.

    ayrıca rica ediyorum, her eleştirilen kadın, "ben kadınım ama, ayrıca da menopozum ühühü!!" kisvesi altına sığınmasın. funda hanım her gün, gezi, darbe, terör, savaş demeden, haftanın 5 günü insanları eleştiriyor, şimdi oklar kendine dönünce, mağdur rolü oynamaya kalkmasın.
hesabın var mı? giriş yap