• ilk ekşi sözlük nickimi kendisi almıştı lisede staj yaparkene. sonra tabi buralar çok değişti, lost çok bozdu. kendisiyle halen derbeder yoldaşlarız. kaç tane şarkımız var, kaç şiir bizim en sevdiğimiz, birbirimize kaç kez anlatmış olabiliriz ilk el ele tutuşmamızı falan bilmiyorum. bildiğim kuzen kelimesini türkçeye kazandıranlardan birisidir ben için.*
  • nasıl da fark etmemişim geldiğini, şimdi (yaşasın!) bir de buralardan takip edilecek yazar. hem enikonu yazar, hani şu nereye yazsa da okusam diye arandıklarımızdan. üstelik badiler badisi, güler yüzüyle gün aydınlatan, eski zamanlardan uzanan dost. ne iyi etmiş de gelmiş, pek hoş gelmiş!
  • hep var olsun dediğim, varlığı huzur veren (sadece bana değil, bence hayatındaki herkese) dostum, yoldaşım, iş arkadaşım. hep yazsın!
  • değil bu akşamımı, bunca kötü geçen son zamanlarımı varlığıyla aydınlatmış dostum. öyle güzel cümleler yazmış ki, sanırım hayatım boyunca duyduğum en güzel cümleler bunlar. gözlerimin yaşarması boşuna değil, asıl bunları yazarak, (ki sadece varlığı bile yeter bunu söylemeye) süper kahramanım kendi oldu farkında değil. neyse ki şeytanın bacağını kırdık artık, bundan sonra ayrı düşmek yok. rakıdır, biradır, dahası türk kahveli sohbetlerdir.. hep peşindeyim fundalamaca..
  • bazen öyle bir yazıyor ki ağlatıyor insanı, kendi de ağlıyor zaten.
  • iyi ki doğmuş can arkadaş.. şimdilerde tutmuş uzaklara gitmiş ama az kaldı gelecek, bu doğumgününü de denizaşırı memleketlerde geçirsin ne olacak, dönüşte bizim nasılsa. daha konserlere gidilecek, sabahlara kadar içilecek, kahveler içilip fallar bakılacak, belki yeterince ağlanmıştır, çokça gülünecek. iyi ki var, bak yazdıkça iyice özledim, tamam hadi gelsin bir an önce de şiir okuyalım birlikte:

    'hüznümüzü büyük şeylerden sanırsanız yanılırsınız
    örneğin üç bardak şarap içsek kurtulurduk
    yahut bir adam bıcaklasak yahut sokaklara tükürsek
    ama en iyisi çeker giderdik
    gider geyikli gecede uyurduk...'
  • bu kadın bi masal yazdı yenice. yıldızlı, kaplumbağalı, babalı... berkin'li, bahadır'lı, kemal amca'lı. iç acıtmacalı masal yazdı. acıttı. ağlattı.
hesabın var mı? giriş yap