• bir buçuk aydır bir kaç tip; yazılarımda atatürk'e hiçbir hakaret olmadığını da bildiklerinden fetöcü olduğuma dair bir algıyı oturtmak için iftira ve karalama kampanyası yürütüyorlar ama bir türlü bu algıyı oturtamadıkları için de sinirden kendilerini parça pinçik etmek üzereler.

    kim var ekipte, chainard ve atwa hesaplarının sahibi şimdilerde sözlükte ultra-kemalist takılan birisi var, günaşırı başlığıma fetöcü pislik tamlamasını içeren entry girmezse ölecek hastalığına yakalanmış bir deli ile, bomboş tehditlerle milleti gazladığını sanan bir acun ılıcalı seyircisi var.

    nedir fetöcü olduğuma dair kanıtları? hep birlikte inceleyelim:

    1) "fetö'nün özel kızılırmak ilköğretim okulu'nda iki sene okumuş."

    bu ruh hastalarına göre; 2000-2002 yılları arasında yani 12-14 yaşlarım arasında; fethullah gülen hakkında tek bir kelime bilgim olmadığı bir dönemde şehirdeki tek özel okulda, seviye tespit sınavlarına girerek %100 burs kazanıp kemalist, seküler, solcu ve dindar ailelerin çocuklarıyla birlikte iki sene okumak fetöcülüğe delil :)

    2) "genç siviller'de aktivistlik yapmış"

    öncelikle 2007-2009 yılları arasında bulunduğum bu aktivist grubun bir fetö örgütlenmesi olduğu yönündeki iddialar düpedüz yalan ve iftira. hatta bu grubun en aktif aktivistleri de iktidara yakın kanallarda fakat kendi çizgisini koruyarak çalışan, yazarlık yapan insanlar. yıldıray oğur, ceren kenar, bekir berat özipek, ragıp soylu ve buradaki sözlük selebiritlerinden bazıları da bu ekibin içerisindeydi.

    aktivist sayısı 100'leri bulan grupta fetö şüphesi ile anılan yalnızca iki kişi çıktı. çok sıkı bir atatürkçü kemalist kız ile evli olan ve elinden içki bardağı düşmeyen mücteba kılıç, ve şu anda yurtdışında bulunan turgay oğur. benim 2009'da genç siviller'e tepki dolu bir mail yazarak ayrılmamdaki son etken de turgay oğur'un necmettin erbakan hakkındaki demokratik sınırı aşan sözleri olmuştu, ki erbakan hiç sevdiğim bir siyasetçi olmamasına rağmen. ardından turgay oğur'la yaşadığımız atışma sonrasında da tamamen koptum.

    turgay oğur'un genç siviller'den ayrılır ayrılmaz yaptığı röportajdaki beyanatı:

    "genç siviller’den ceketimi alıp çıktım, meğer herkes anti-cemaatmiş"

    genç siviller'in 15 temmuz darbe gecesi yaptığı ilk paylaşımlar:

    https://twitter.com/…?t=qdydpfzqrdmpryravwuh9g&s=19

    https://twitter.com/…?t=gvun7pumjenjcoexxhj4iq&s=19

    https://twitter.com/…?t=wfvzdxkiwhvqas8irg23hg&s=19

    https://twitter.com/…status/754078030734254082?s=19

    yani bu genç siviller fetö'nün yapılanmasıdır, gençlik örgütüdür gibi saçmalıklar tamamen zırva. bu selçuk'un nasıl yalan söylediğini görün diye böyle detaylıca yazıyorum.

    2a) "genç siviller'le birlikte türkan saylan eylemi yapmış."

    bu eylemi türkan saylan'a karşı değil; dönemin dizisi türkan'a karşı yaptım. yazılan mizahi bildiri de bana aittir. genç sivillerle değil onlardan ayrıldıktan zannediyorum iki yıl sonra cafcaf mizah dergisi ile yaptığımız ve mizah derneği'nin üstlendiği bir eylemdir. tabi bu konunun fetö ile ilgisi nedir onu bilemeyeceğim. yıllar önce lgbt'lerin haklarını savunan eylemlere de, çevreci eylemlere de, özgürlük eylemlerine de katıldığım olmuştu, onları da bir şekilde fetö'ye bağlayabilir bu arkadaşlar yani o ruh hastalığı seviyesi mevcut.

    mizah derneği eyleminin haberi:
    https://www.dunyabizim.com/…na-sahip-cik-h4658.html

    3) "furkan eczanesi ve nt ortaklaşa organizasyon düzenlemişler."

    bu da bir zırva; üstelik bu düzenlediğim davetiyeyi de 15 temmuz'dan sonraki bir tarihte twitter hesabımdan paylaşmışım, çünkü 15 temmuz'dan sonra bakın ben fetö ile ortak organizasyon yaptım diye bağırmam lazım bu düşük iq'lü greenpeace'ci arkadaşlara göre.

    17 yaşımdayken kırıkkale'de üniversiteye hazırlanan çocukların motive edilmesini sağlamak için nlp uzmanı sıtkı aslanhan'ı getirmek istemiştim. toplamda 1000 öğrencilik bu nlp semineri organizasyonu tamamen kendi çabalarımla ve imkanlarımla gerçekleştirdim. bu programda uzmanın parasını ise zaten maddi durumu iyi olmayan bir şehirdeki öğrencilere bindirmek yerine reklam alarak karşılamayı denedim.

    şehirdeki esnafları ve derhaneleri gezerek davetiyenin üzerine reklam topladım, hatta birey dershanesi gibi fetö dışındaki dershanelere biletleri yarı fiyatından vererek öğrencilerinin katılmasını sağlamaya çalıştım. nt de reklam vermek istemedi ama istersen biletleri satarız dedi. açıkçası o sıralarda şehirdeki tek adam akıllı kitapçı ve kırtasiyeci sayılacağından biletleri gelen öğrencilere satmalarını kabul ettim. diğer bilet satış noktası olarak da eczanemizi belirledim.

    böyle organizasyonları şahıslar yürütemediğinden de bağlı olduğum iskender paşa dergahının yakın olduğu kırıkkale ahlak, kültür ve çevre derneği organizasyonu ismen üstlendi. program tarihi 7 mart 2007 çarşamba, yeri kızılkanat iş merkezi düğün salonu.

    neticede o günlerde harçlıklarımdan 200 tl kadar da içeri girerek şehirdeki 1000 küsür öğrenciye sınavdan iki ay kadar önce iyi bir nlp semineri verilmesini sağlamış oldum. çokça da dua aldım. "nt ile birlikte organizasyon yapmış" dedikleri zırva budur.

    4) "zaman gazetesinin çıkardığı cafcaf mizah dergisi'nde çalışmış."

    cafcaf mizah dergisi'nin zaman gazetesi'yle hiçbir zaman bağı olmadı, hiçbir zaman eki, yan yayını olmamıştır. cafcaf mizah dergisi ilk çıktığı dönemde altınoluk grubunun genç dergisi'nin yanında ek olarak yayın hayatına başlamış, sonradan bağımsızlığını kazanıp kendi imkanlarıyla ayakta durmuştur. 2008'deki kuruluşundan itibaren fetö karşıtı bir yayın politikası vardır ve fetö karşıtı pek çok karikatür o dönemde bu dergilerde yayınlanmıştır. medyada meşhur olanlardan birisi şudur mesela. cafcaf mizah dergisi'nin devamı olan hacamat mizah dergisi de aynı fetö karşıtı yayın politikasına devam etmiştir.

    5) twitlerinde "hocaefendi" demiş, cemaatle geziye gittiğinden bahsetmiş, hocaefendiye övgüler düzmüş.

    2010 yılında bile hasan sabbah, haşhaşi, cehennemlik dediğim bir adam için ciddi ciddi "hocaefendi" diyebileceğime inanmıyorlar da maksat pislik olsun.

    benim doğduğumdan beri hocaefendi dediğim üç insan oldu,

    (bkz: mehmet zahit kotku)
    (bkz: m. esad coşan)
    (bkz: muharrem nureddin coşan)

    cemaat dediğim de bir tek yer.

    (bkz: iskender paşa dergahı)

    ilgili twitlerde geçen cemaat bu cemaat, hocaefendi de bu isimlerdir.

    ve bu isimler de bu dergah da otuz yıldır fetö ile mücadele içindedir; aşağıdaki entride (bkz: #71832676) görüleceği üzere 2004-2014 yılları arasında ak parti'ye desteğini çekmiştir. ancak ak parti fetö ile mücadeleye başladığında ak parti'ye tekrar destek vermeye başlamıştır.

    (bkz: iskenderpaşa cemaati vs fethullahçılar)
    (bkz: #71832676)

    mehmet zahit kotku hakkındaki twitlerim
    m. esad coşan ve nureddin coşan hakkındaki twitlerim
    iskender paşa dergahı hakkındaki twitlerim

    görüldüğü gibi hakkımda bu selçuk sönmez ve komedi dans ekibinin fetöcü yaftası vurmak için kullandıkları argümanların, "delil" olduğu söylenen şeylerin büyük bir çoğunluğu çarpıtma ve uydurma, geri kalan kısmı ise azılı fetö düşmanlığımı gösteren şeyler.

    lakin bana "fetöcü" yaftası vuran kişilerin entrilerinde yaptığımız geniş incelemeler sonrasında;

    1) 15 temmuz halk direnişine ve 15 temmuz'daki şehitlere hakaretler, 15 temmuz darbe girişimini yapanlara sempati,
    2) cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a hakaret ve iftiralar,
    3) fetullah gülen'e ve fetö yayın organlarına, bu yayın organlarının algı operasyonlarına ve dezenformasyonlarına sempati, bu dezenformasyonları ve algı operasyonlarını savunma,

    gibi çok ilginç şeylere rastlıyoruz ve rastladıklarımızın da ekran görüntülerini alıp saklıyoruz. *

    selçuk ve meyhane ekibine tavsiyem beni bu kadar takıntı haline getirip obsesif kompulsif bozukluktan bipolar bozukluğa geniş bir spektrumdaki psikolojik rahatsızlıklara düşmemeleri. tamam çocuklar hayatınız bir hiç, sizler birer hiçsiniz, hatta hiç olduğunuz için işsizlikten sayemde prim yapacağınızı, kendinizi ispatlayacağınızı filan sanıyorsunuz, ama yemez. hadi bak bir buçuk ay sonra kaale de aldım sizi, beş-on dakikamı ayırdım. bu şeref size ömür boyu yeter.

    edit: iki yıldır beni takıntı yapan mc43’ü de burada analım, adamın iki yıllık bir karalama ve iftira azmi olmasına rağmen bu operasyonlarda dışarıda bırakıldığı için çok güceniyor. kıyamam, hadi sana da iki dakika ayırayım da ağzına ağzına yapıştırayım.

    (bkz: #72129786) bu entrisinden iq’sünü hesapladığımda 23 çıkıyor. neden? çünkü ilköğretim okulu ile anadolu liselerinden öğrenci çaldığını söylediği kolej (lise)’i ayırd edemeyen bir beynin zeka sınırları belli, saman balyasıyla ancak rekabet edecek düzeyde. (ek:hala anadolu liselerinin orta kısımlarından bahsettim diye tevil ediyor :) 1997’de kapandı anadolu lisesinin ortaokul kısmı *)

    adam nt merkezi ve en büyük değil; ayrıca bissürü bissürü rakibi vardı diyor, isim de verecek hatırlayabilse ama hatırlayamıyor garibim. ama bissürü rakibi vardı ya mesela şey, şey işte. “migros’a rakip var mı burada?” diye sorsan köşedeki tostçu büfeyi gösterecek bir zihniyete ne anlatıyorum onu da bilmiyorum. (ek: evet hep ticari kaygılarından isim vermiyorsun yavrum, öyle bir yer olmadığından değil evet tatlım) bir de çarşısının bir ucundan diğer ucuna yürüyerek toplamda 7 dk bile sürmeyen bir şehirde “merkezi olmak” ne demekse artık. yemin ediyorum bu kalitesizlikten, kepazelikten bıktım usandım amk.
  • selçuk sönmez kimdir necidir bilmem, o yazarı da tanımam etmem lakin senin cumhuriyet ve atatürk düşmanı olduğunu bildiğim için geçersiz olaydır. siz fetöyla ile yan yana oldunuz mu? oldunuz. (bkz: ne istediler de vermedik)

    yaptığın pislikleri senin fetöculuğunu ifşa etmiş bir yazarı ifşa ederek kapatamazsın.

    özetle: (bkz: yargılanacaksın)

    ek: (bkz: #71977298)
  • vay lordcum sonunda furkanlı başlıklar açmaya başladın mı.

    aynı furkan atatürk'e de düşman, yeri gelir akp'ye de düşman olur, işi bu onun düşmanlık yaratmak ve geniş çevrelere yaymak.
  • okumadım.
    furkan murkan tanımam.
    kişiden bağımsız tek diyeceğim şu ki;
    bir insan gerçekten fetö düşmanı ise fetö düşmanıdır. bunu kanıtlamak için destan yazmasına gerek yoktur.
    bir insanın geçmişinde fetö sempatizanlığı varsa bunun aksini kanıtlamak için destan yazar.
    adios.
  • kendini aklamak için yazdığı bu satırlar bi kenara kendisi hakkında ciddi anlamda şüpheler vardır fetöcü olduğuna dair.

    bu açıklamalarla da üzeri örtülmek istenen bazı şeyler var gibi geldi bana da iyice...

    zaman göstericek bakalım nedir ne değildir.
  • atatürk düşmanlığı, hamaseti paçalarından akan bir adet büllükbaşının ithamlarına maruz kalan eleman içerir.

    dostum sen hala niye nefes alıyorsun? vallahi yazık günah.
hesabın var mı? giriş yap