• butun gundemi gereksiz yere calip, uc bes tane top tepen odunun ne bok yedigine odaklanan basliklardir.

    en azindan milletin hayatiyetini ciddiyetle ilgilendiren su gunlerde acilmasin, actirilmasin bu basliklar istiyorum amk.

    ayrica; sikeyim futbol camiasinda gecen parayi, bos ve ise yaramaz muhabbeti, oynanan oyunu.
    yoneticisinden oyuncusuna, odun lan hepsi.
    hakkinda konusulmaya bile degmeyecek, 3-5 senelik sohretten sonra sonup gidecek adamlara neden bunca ilgi alaka?
    politikacilar memleketi ve gelecegimizi sikiyorlar obur yanda, insanlar "bilmem kimin macinda bilmem neyin transferi, sikimin suyundan bilmem kime yabanci oyuncu mujdesi" diye bosa gargara yapiyor. akil lan akil, birazcik akil!

    not: belli etmiyor olabilirim ama, cok sinirime dokunuyor bu konular.
  • halen; futbolcu, futbol takimi, teknik direktor vs. seklinde acilip, sozlugu kirleten basliklardir.
    politikacilar anamizi sikiyor, biz halen siktigimin topcularinin pesindeyiz.
  • dünyanın küfür kültürüne önemli ölçüde katkı yapandır.

    içerisinde bol bol, küçükkken mahalle maçlarında "top benim oynatmıyom" diyen veya auta giden topa gol diyen bunu için kavga eden, arkadaşları tarafından sevilmeyen piçleri bulabileceğiniz yerlerdir.

    içerik dahi hep aynıdır.

    örneğin;

    gol atan takım ve yalakaları;*

    -kobrayı saldık
    -siktik soktuk
    -ırzına geçtik
    -amına koyduk
    -koyduk mu?

    gol yiyen takım ve yalakaları. *

    -ofsaytt
    -faul amın evlatları
    -şikecilerrrr
    -kesin ip var amnk.

    yaşam enerjinizi çalar.
  • maçların başlamasıyla hayatımıza tekrar girecek ergen eğlencesi. mesela 16 yaşında adam sözlük vasıtasıyla galatasaray yönetimine tavsiye veriyor. okuduğu tabela üniversitesini 4 yılda bitiremeyen adam, yıllarca juventus'ta oynamış adamın taktik bilgisini eleştiriyor. ne kadar sürreal değil mi? biz ortaokuldayken cm'yi fazla kaçırmış beşiktaş fanatiği bir arkadaşım sinan engin'e email yoluyla transfer önerileri atardı. bir kere seedorf yazdığını görmüştüm. beşiktaş'ın kaynaklarını, seedorf'un bedelini, maaşını falan hesaplayıp fizibilite çalışması bile yapmıştı. ben o zaman anladım bünyeye futbol girdiğinde zeka ve mantığın koşarak uzaklaştığını.
  • leş. birbirine sürekli küfür eden beyinsiz fanatiklerden geçilmiyor.
  • (bkz: bandana)
  • testesteron kokan başlıklardır. kızlarsoruyor'dan gelen kezbanları rahatsız etmektedir.
  • takıldığınız sözlüğün iq seviyesini yükseltmek için girin buraya engelleyin ne kadar fanatik adam varsa. bende bir kaç kere düştüm o hatalara sonra ne yapıyorum ben dedim. evet yaptım bunu
    mesela bi derbi maçı var hemen git başlığa ne kadar mal turnusolü varsa engelle, başlıkları engelle. resmen bi rahatlama geliyor insana.
  • benim filtremden şöyle görünen başlıklardır, maalesef.:
    (bir ara beşiktaş’ın inönönü’deki son maçı öncesi çarşı’da döner yerken biber gazı da yiyince ilgileneyim, farz oldu dedim ama olmadı. mekruhmuş. boşşetti işiyski full.)

    sol frame: ali veli ya da alitetto veliyevski

    entri 1: sol kenardan koşunca hiç de hocanın dediği gibi sağcı bir taç insanı olmadığı apaçık ortaya çıktığı halde bazı annesini ve hatta tüm kız kardeşlerini tecavüzle tehdit ettiğim o yandaki hakemin bazen salladığı bayraklar hiç hoşuma gitmedi. (ne zaman kiminle oynandığı belli olmayan bir maç.)

    entri 2: bazısının kız kardeşi beni seviyor olacak ki o bayrak soldan soldan taç adan kornerci raif’in yüksek performansını ta bebekten gören hoca sayesinde sana anal olarak penetre etmedi.

    entri 3: mal mal konuşmayın. o üç puan olmasaydı çorumlular 5’i ancak görür, bu esnada yozgat kafadan 8 puan almak suretiyle yine mersin şampiyon olurdu. her şey bu kadar açıkken sen ne diyorsun annesine tecavüz ettiğim?

    entri 4: mal sensin. ben mersin demedim, korneri atan sağdan defansta hocanın uygun gördüğü şekilde seyirciye hareket yapar dedim. malsın ki bunu bile anlamıyorsun? sinoplusun herhalde ekeke ekeke

    entri 5: (başka biri) sivaslı sana derler, biz sapına kadar osmaniye, dayın baban dayak yiye ekhekekehe

    entri 6: arkadaşlar, o kişi sinop demiş sivas değil bu bir. ikincisi hocanın geldiği ülke liberya, bir kez bunu bir kenara yazalım, burada 5-3-4 oynanır, futbolu yeniden icat etmiş adamlar bunlar. 8-1-3’ü bile gördü bu gözler liberya liginde, 94’te vagadugu’da liberya bu şekilde 3-11 yenmişti burkina faso’yu. gençsiniz tabi, hatırlamazsınız. hepinizin olmayan amına koyayayım.

    işte böyle.
hesabın var mı? giriş yap