• sanki herkes futbol izliyor, herkes futbolla yatıp futbolla kalkıyormuş gibi direk konu hakkında "yorum" içeren entry'lerin girilmesinden ortaya çıkan durum. mesela;

    (bkz: gsli futbolcuların önünde 6 yapan fbli çocuk)

    bakıyorsunuz millet yardırmış yorumu. öyle fenerli mi olur, galatasaraya yakıştı mı bu vesaire vesaire. yahu 6 ne, o çocuk o 6'yı neden yapıyor, fener hangisi, galatasaray hangisi.

    edit: yazdığım entry'i sonuna kadar okumayanlar video var ya demiş. evet video diye bir şey var doğru. baktım videoya gerçekten de başlıkta denildiği gibi 6 işareti yapan bir çocuk var. şimdi gene kendi entry'mden alıntı yapıyorum. bak az yukarıda hani senin okumadığın o bölümde aynısı yazıyor: "...yahu 6 ne, o çocuk o 6'yı neden yapıyor... "
  • #spor kanalını kapadığımdan mütevellit farkında olmadığım durumdur.
  • açıklayıcı entry yoktur, skor bile yoktur. sadece fanatiklerin birbirlerine küfür etmesinden ibarettir furbol başlıkları. oyuncu başlıklarında da siktik soktuk tarzı entryler var. artık futbol başlıklarında anıran andavallarin uçurulması gerek, aksi taktirde ekşi sözlüğün kalitesi düşmeye devam edecektir.
  • futbol gibi beyinsiz turnusolu başlıklarda mantık mı arıyorsun, sanat mı arıyorsun, kültür mü arıyorsun ne istiyorsun amk. tribün budur, futbol muhabbeti ağzı salyalı barzoların küfürleşmesidir, gerçekten futbol istiyorsan sessiz sedasız evinde izleyip maç bitince tvyi kapatacaksın ya da halısahaya gidecek bizzat kendin oynayacak, spor yapacaksın.

    sözde sözlüğü kurtaracak haspam, kalite düşmüşmüş. sözlüğün kalitesi düşeli 10 sene kadar oluyor, hoşgeldin aramıza.
hesabın var mı? giriş yap