• bugün itibariyle tam anlamıyla kanıksadığım durum. daha önceden, prim peşinde koşan bir avuç barzonun oynadığı "milli" futbol ve milli eşşekler için bu kadar entry girilmesine tahammül edemiyordum. şimdi sol frame'e bakıyorum futbol ve futbolla alakalı adamlarla ilgili en az 30 başlık görüyorum. darbe gecesi bu kadar entry girilmedi ulan!?!? bu başlıkların içinde sidik yarışından küfürden aşağılamadan başka bir boka rastladığım olmadı henüz. futboldan başka konuşacak tek bir haltınız yok mu arkadaş sizin?

    bilgi platformunun geldiği hale bak amk. kendisine hiçbir yararı olmayan sikko bir takıma fanatizmi yüzünden adam "kutsal bilgi kaynağı"nın ortasına sıçıveriyor. milyonluk futbolcularınıza, hakemlerinize, federasyonunuza, teknik adamlarınıza başkanlarınıza ayrı ayrı sokayım afedersiniz.

    eyyorlamam bu kadar.
  • 7 ekim itibariyle tekrar ayyuka çıkan gerçek. siz bu paralı eşşekler için binlerce entry döşemeye devam edin anam. nasıl olsa köprüden cuaradan biradan aldıkları vergiyle yıllar yılı beslemeye devam edecekler milli eşşeklerinizi. kafa rahat, oh...
  • an itibariyle yaşanan olay.ülkenin tek derdi futbolmuş gibi ayrı ayrı 20 tane başlık var sol framede.önemli bişey olsa bari.saçma sapan suni gündemler.futbolun beşiği ingiltere de bile bu denli takip edilmiyor haftasonu kentinin maçına gidiyor adam gerisi pek de umrunda değil.
hesabın var mı? giriş yap