• butun yazıyı okudum. aziz haklı.

    not gs
  • vahimdir.

    başlığı açan yazarın ellerine sağlık, çok güzel açıklamış olayı.
  • bir galatasaraylı olarak hiç sevmememe rağmen aziz yıldırım'ın kulübünün maddi çıkarlarını her daim savunmasını takdir ediyorum.
    yaklaşık 20 yıllık başkanlığı süresince oluşan borcun baş sorumlusunun aziz yıldırım olduğu düşünülünce; parayı kullanma anlamında hatalar yaptığı ortada. ancak mevcut gelir dağılımı sisteminde kulübünü ezdirmemek ve kulübünün maddi çıkarlarını üst seviyeye çıkarmak için maksimum çaba gösteriyor. galatasaray'da ne yazık ki böyle bir yönetim anlayışı hiçbir zaman başa gelemedi.

    `iş bu entry anlam bütünlüğü sağlamak ve yazım hatalarını düzeltmek maksatlı editlenmiştir.`
  • özet geçiyorum,

    süper ligin yayın ihalesi birilerine peşkeş çekilmiş.
  • yine algısal körlük içinde herkesin boğuldu, siyaha siyah diyemiyecek kadar aciz insanların olduğu, dik durmanın zor olduğu bir dönemde yine bir dik duruş örneği göstermiş bu adam helal olsun. sizler yine söveceksiniz yine nefret edeceksiniz ama bir gün gerçekleri göreceksiniz geç kalacaksınız ama göreceksiniz.
  • evde kalmış kıza talip damadı ürkütüp, elden kaçırmak istemezsin. yahu ihaleye zaten bir şirket girmiş. o şirkette futbol yayınının falan dışındaki sebeplerle birazda siyasi ricayla girmiş. şartnameyi de ona göre hazırlamışlar. ihale iptal edilir. yeniden ihale yapılır. dolar kuru da piyasaya bırakılır. ama o ihalaye giren şirket olur mu. yada girse bile artık 500 milyon dolar verir mi düşünün bakalım.
  • çürük elmayı boyayıp satma olayının ortaya çıkmasıdır. yapılanda mantıksızlık yoktur fakat yolsuzluk olduğu gün gibi aşikardır.

    ülke şartlarını göz önünde bulunduran hiç bir firma, türkiye de sabit olmayan bir kur ile değil 6 ay sonrası, 6 gün sonrası için bile imza atmaz. zira işbu #65994592 nolu entryde de görüleceği gibi rakamlar arasında uçurumların olabileceği bir ülkeyiz.

    burdaki olay tamamen rakamı iç piyasaya şişirme olarak sunmaktan başka bir şey değildir. tamamen bitik bir konuma sürüklenen türkiye ligini değerinin dahi üstünde satmış izlenimi sunarak, kamuya gereken zamanlarda gereken konumlar için sunulacak bir bahanedir.

    kısacası bir takım ikili ilişkiler ile - içeriği malumdur - belli bir konuma gelen tff ve kulüpler birliği başkanlarının ali cengiz oyunu yöntemiyle koltuklarını sağlamlaştırma girişimidir.
  • şu ana kadar turgay demirlerin, ermanların, ahmet çakarların, serhat ulueren'lerin, asporların, beyaztvlerin, ntvsporların nedense ilgisini çekmemiş haberdir.

    not: gerçi serhat ulueren'i takan bile yok. onun ilgisini çekmese de olur.
  • çok açık bir orospu çocukluğu ortada dönüyor. aziz yıldırım bugün bundan bahsetti, böyle iş yapılmaz dedi. amk bşb'nin başkanının aziz yıldırım'ın telefonla programa katıldığını öğrendiği andaki surat ifadesi durumu izah ediyordu zaten.

    yapmayın, amına koduğumun katarlı köpeklerinin itibarı bizim bunca yıllık çınarlarımız, kulüplerimizden değerli değildir. olamaz da.
hesabın var mı? giriş yap