• plak şirketi olarak kurulmuş olup kısa zamanda; aly and fila, ferry corsten, solis and sean truby gibi isimleri istanbula getirebilmeyi başardılar. ve 12 mayısta zorlu psm’de karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar. bakalım kimi getiricekler. merakla bekliyoruz.

    kendilerine tavsiyem; böyle önemli isimleri getiriyorsanız öncesinde iyi bir warm-up yapmalısınız. tabi ülkemiz için bu kültür henüz oturmadı o ayrı bir durum. ne diyelim kendinelerine başarılar dileriz.
  • muazzam işlere imza genç medya şirketi. dün itibari ile future momentum serilerinin headlinerlarını açıkladılar. sırasıyla 13 nisanda gareth emery ve ashley wallbridge, 4 mayısta cosmic gate ve solis & sean truby son olarak da 14 haziran'daferry corsten. öldü denilen trance müziği, bu ülkeye geri getirdiler ve yapılan yorumlar bu etkinliklerinde iyi geçeceğinin işaretlerini veriyor. işin en güzel yanı ise böylesine büyük isimler ile lokal sanatçılarını sahne çıkartmaları. rosterlarında gelecekte iyi yerlerde görebileceğimiz, ciddi potansiyele sahip sanatçılar var. (bkz: burak & emre) (bkz: juren vu) (bkz: triart)

    son olarak oluşturdukları konseptler ve pazarlama stratejileri, okullarda ders olarak okutulmalı. umarım çok çok başarılı olurlar ve buraları okuyorlarsa son ümidimiz sizsiniz.
hesabın var mı? giriş yap