• zamanda counter strike server'larını domine etmiş iki küçük alanlı map'in kapışması.

    ikisi de dust, assault, milita gibi diğer popüler map'lere kıyasla oldukça küçük haritalardır. dönemin pro'larının şaşmaz tercihiydi bu ikili. oyunun başlaması ile çatışmanın başlaması bir olurdu. ikisinde de doğar doğmaz ölme hadisesiyle sıkça karşılaşılırdı.

    pusucu ekip iceworld'de kenardaki küçük duvarın arkasına çömelerek, pool day'de aynalı lavabonun tepesine çıkarak pusardı.

    pool day'de pusucular için daha fazla imkan vardı. tuvalet kabinleri, küçük havuz gibi alternatifler mevcuttu. iceworld daha çok açık alan çatışmasının yaşandığı bir haritaydı.

    ikisinde de belli başlı silahları kapmak için takım arkadaşları doğar doğmaz birbiriyle yarışırdı.
  • (bkz: deathmatch) modu için şüphesiz en iyi (bkz: counter strike) harita (bkz: fy_pool_day)

    kit atmak, az kişi ile oynamak adına da en iyisi (bkz: fy_iceworld).

    dipnot : iş bu entry verilen seçenekleri göre yazılmıştır.
  • pusucu ipnelerin sevmediği haritalar
  • (bkz: elma ve armudu karşılaştırmak)
    seçim yapmaya gerek yok ikisi de birbirinden güzel ve popüler haritalar . fy_iceworld'de gördüğünüzü vurmanız gerekir yoksa siz vurulursunuz . bu mapin dezavantajı biraz fazla kabak gibi açık olduğu için çeşitli parametrelere bağlı sizin başarınız .

    fy_pool_day' e gelirsek benim favorimdir . çünkü biraz daha pro skills gösterebildiğimiz bir harita olduğunu düşünüyorum. fakat kesinlikle ct'nin avantajı vardır . çünkü başlangıçtaki pistol, silah almadan bile sizi tüm el götürebilecek nitelikte . (havuzdaki kekolar , sizi çok seviyorum)
  • iceworld'de karşı takımın tamamını öldürüp yaldır yaldır haritanın ortasına koşunca sonraki elde bonus el bombası verirdi.

    pool day'de aynı şekil havuza atlayınca el bombası veriyordu.
  • iceworld kardadır, kış havası ve melankolik bir durumu vardır, katır kutur sesler daha bir ağırlaşır..
    ama poolday yaz günü katliamı havası vardır, eğlencelidir.. ayrıca bir kapıdan diğer kapıya birbirlerine aynı anda sıkan 10 kişiyi görüp eğlenmek güzeldir..
  • poolday'de tuvaleti 5-1'le taramayan, iceworld'de başlar başlamaz kafasına bombayı yiyince küfretmeyen bizden değildir.
  • counter strike'de noob olduğum için hep iceworld oynardık. oyun bi noktadan sonra otomatiğe bağlıyordu kimin nereden çıkacağı hangi silahı kullanacağı kestirilebilir hale geliyordu. ben de arkadan ortadan yandan kamikaze saldırıları düzenleyip adam alma derdindeydim. çoğunlukla telef ediyorlardı ama olsun. amacım haritada birinci olmak değil ortalarda bir yer edinmekti. herkes ortalama 30 adam vururken benim 3,4 adamla dibe demir attığım zamanlar oldu. küme düşen takım yöneticisinde daha fazla stres yapıyordum.
  • iceworld hızlı ölüm poolday süpriz ölüm
  • internet kafelerde tüplü monitörlerde sanki suriye savaşında gibi hissettiren haritalar.ilkokulda teknoloji tasarım denen boklu dersten kaçıp oynadığım csleri hiç bi şeye değişemeyeceğiz galiba.
hesabın var mı? giriş yap