• macarların başbuğu olma yolunda ilerleyen ,atilla'nın torunu.
  • türkiye'ye geliyormuş. üniversitelerde söyleşi yapacak sanırsam.

    https://www.facebook.com/…94623.341499.247920204622
  • bugün türkiye'nin avrupa birliği üyeliği hakkında "onlar hristiyan, siz ise müslümansınız. bu yüzden sizi hiç bir zaman almayacaklar. türkiye güçlü bir ülke, sizi kontrol edemeyceklerini biliyorlar." dedikten sonra, espriyle "ama türkiye'nin avrupa birliği'ne girmesini isterdim, türkiye girse avrupa birliği yıkılırdı." demiştir. *

    karizmatik ve dinamik bir lider. türk milliyetçilerinin özlediği profilde bir lider yani, bu yüzden gördüğü yoğun ilgi şaşırtmıyor.
  • çok net bir dugin projesi ama gerçekten karizmatik bir siyasetçi. rusya, sanki ispanya ve yunanistan'da aşırı sola, fransa ve macaristan'da ise aşırı sağa oynuyor.
  • macarların turan sevdalısı siyâsetçisi. geçmiş yıllarda turan kurultayı'nın macaristan'da toplanmasında kendisi ve partisinin payı büyüktür. macar milletini her anlamda yükseltmek, ülkesini kendi deyimiyle "kardeşleri olmayan helenlerin çıkarcılığından" kurtarmak için mücadele ediyor ve parti politikalarının en önemli ayağını türklerle güçlü ve iyi ilişkiler geliştirmek oluşturuyor. bizdeki türk milliyetçiliğini temsil ettiğini iddia eden partiye, onun ebedî mağlup genel başkanına bakınca imrenmemek elde değil.
  • zerre kadar güvenmediğim bir adam. macar bir arkadaşım partinin yetkilileri ve sempatizanlarının bazı paylaşımlarını gösterdi de, görünüşe göre o adamlardan da onların liderinden de bir cacık olmaz. hatta tam tersi viktor orban'ı beğeniyorum ve macaristan vatandaşı olsam ona oy verirdim.
  • gerçek bir turancı her ne kadar hristiyan olsa da turan yolunda arkasından gidilebilecek biri, en azından turan da yer hak eden güçlü zeki ve tam bir başbuğ zekasına sahip biri.
  • son seçimde partisi koltuk sayısını arttırıp ana muhalefet olmasına rağmen istifa etmiştir. umarım kendisinin gidişi partisinin ukip gibi dağılmasına sebep olmaz.
  • jobbik'i jobbik yapan bu siyasetçidir.

    jobbik'i jobbik yaptı da yetindi mi? hayır. başarılı insanın mantalitesi her zaman aynı işler. ortada jobbik dahi yokken kendi fikriyatındaki arkadaşları ile parti kurup 10 küsür yıllık süreçte bugün ülke genelinde yoktan %20 gibi oy potansiyeline ulaştı. gabor vona'nın siyaset sahnesindeki grafiğini çizsek sürekli yükselen bir grafik olur. ama gel gör ki bu kadarlık süre zarfında hala iktidar olamayınca yükselen grafiğine rağmen yoktan var ettiği partisinden istifa etti.

    8 yıldır %25 oy alan siyasetçilerin hala yüzsüzce genel başkanlığa aday olup genel başkan seçildiği bu dünyada kendisi gibi siyasetçilerin var olduğunu görmek hoş bir durum olsa gerek.
  • an itibariyle izmir eskifoça'da ailesiyle birlikte tatil yapıyor.
hesabın var mı? giriş yap