• kordon boyu’ndaki çimlerde oturan erkek çocuklarına para verip birbirleriyle öpüştürdükten sonra bu anların görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaşan bulut altuğ’a mahkeme heyetinin, 15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik `cinsel istismara azmettirme´ suçundan her mağdur için 8´er yıl ve `müstehcen görüntüleri yaymak´ suçundan da 1 yıl olmak üzere 17 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar vermesi olayı.
    https://www.sozcu.com.tr/…yil-hapis-cezasi-4343380/

    edit: kaynak eklendi.
    edit-2: cezanın normal ya da çok oluşu tartışma konusu olmuş, tck madde 43/2 gereği zincirleme suç hükümleri uygulanarak temel ceza verilip ceza 1/4ten 3/4e kadar artırılabilirdi. kaldı ki mahkeme cezayı asgari sınırdan (tck 103/1) vermiş. istinaf mahkemesi de istinaf başvurusu üzerine muhtemelen bu hususu irdeleyecektir. istinaf aşamasından sonra ise verilen ceza miktarı olarak yargıtay temyiz yolu açık bir mahkeme kararı. henüz bir şey söylemek için çok erken.
  • yaptığının kesinlikle savunulacak yanı yok hatta hapise atılmasını destekliyorum, gaga bulutu da hiç sevmem ancak bu ceza çok fazla olmamış mı? zira tecavüz suçundan yargılananlar bu kadar ceza almıyorken çok abartı olmuş.
  • darısı diğer sapıkların/sapkınların başına.

    lgbt olması yaptığı ahlaksızlığı meşrulaştırmaz.
  • çocukları direkt siken bir göt kılı olsaydı 4-5 yıl yatar çıkardı.
    edit: yazım hataları için özür dilerim.uyardıklarınızı düzelttim.
    edit2:üslubumun çok sert olduğuna ve suçu desteklediğime dair eleştiriler aldım fakat ben gaganın bu videoyu çekerken niyetinin cinsellik veya cinselliğin pazarlanması olduğunu düşünmüyorum. iyi kötü muhalif kimliği bu cezayı belirlemiştir.
  • hiç romantizm kasmayın, yaptığı alenen çocuk istismarı. iyi olmuş.
  • tecavüz suçundan yargılananların bu kadar ceza almıyor oluşu bu cezanın fazla olduğu anlamına gelmez. suçun cezası kıyaslamayla değil yasayla verilir ve fazlasıyla yerinde bir cezadır.
    sen kim oluyorsun da sırf 400-500 fazladan takipçi alacağım diye 15 yaşından küçük çocuklara öpüşmeleri için para verip bir de görüntülerini çekip üstüne üstük yetmezmiş gibi binlerce kişi tarafından takip edilen şahsi hesabında paylaşıyorsun. istismarın hiç bir türlüsü o ve ya bu şekilde hafifmiş gibi gösterilemez hele hele çocuk istismarı
  • kim veya ne olduğunu bilmesem de başlıktan öğrendiğim kadarıyla çocuk tacizi varmış ortada. bir de çok olmuş ceza diyenler var. bu ceza çok değil diğer ırz düşmanı sapıklara verilen cezalar az. böyle caydırıcı cezaları aflardan yararlanamayacak şekilde çakacaksın bunlara. sonra bak bakalım vaka sayısındaki düşüşe.
  • ağır bir karar. herif salak, bu eyleme razı olanlar ondan salak. mal mısınız oğlum 3-5 lira için ne öpüyorsunuz lan hemcinsinizi. yatar mı yatmaz mı bilmiyorum ama bu olay için bu ceza fazla olmuş. para cezası falan daha uygun olurdu diye düşünüyorum. kesin bir 5.000-10.000 lira ceza olsun bitsin. bir daha da o boku yemez zaten.
  • cezanın çok fazla olmasının nedeni şahısın eşcinsel görünüşüdür.

    kendinizi kandırmayın bol kumaş pantolon giyen sakallı biri direkt tecavüz etse bu kadar ceza almazdı.

    edit : ki almadığına da şahit olduk defalarca
  • ibret olsun. başka kötülükleri eleştireceğim diye buna hiç duyar kasamayacağım.
hesabın var mı? giriş yap