• sitelerindeki videolar sürekli hata verdiğinden hiçbir videoyu izleyemedim 2 gündür. hakkında yorum dahi yapacak kadar inceleyemedim yani.

    sorun bildireyim, bakalım ne diyecekler dedim.

    https://cdn.pbrd.co/images/hc8adat.png

    türçe kurallarına hakim olamadığım için bildiremedim. bir başka bahara artık.
  • tamamen sorunlu bir siteye sahip olan ve online adı altında videolarla ders veren boş bir kurum mu ne desem bilemediğim bir sitedir. ayrıca 2. zaman giriş yapmaya çalıstığımızda , verdikleri zarftaki kart no ve parolayı girince böyle bir kullanıcı adı bulunmadı hatası veriyor. anladım artık beleş maldan gerçekten hayır olmazmış
  • hepsiburada'dan 3 adet laptop alacakken sepetime 3 adet hediye eklenmiş, sonra laptop sayım 2'ye düşünce "sanırım" 2si hediye kalmaya devam etmiş, 1 tanesini ise bana 699 tlye itelemeye çalışmışlar, otomatik olarak sayısı 2ye inmemiş yani. satın alma sürecinde dalıp onayladığımdan bana bu saçmalığı itelemeyi de ilk aşamada başarmışlar. sonrasında siparişimi kontrol ettiğimde anlayıp iptal ettirebildim ancak kartımda limitim bu aldanmamdan ötürü 2 gün geç geleceği için beni mağdur ettiler. ayıptır günahtır gerçekten ya.
  • videolarındaki görüntü ve ses kalitesiyle 2000'li yılları yeniden yaşatacak bir platform. bu rezalet "kaliteyi" de 700tl gibi komik bir fiyata satışa koyup 180 günlük erişim veren ticaret dehası satıcı *
  • hepsiburada'dan laptop aldığım için ücretsiz geldi, siteye haziran 2021'de girdim ancak sayfanın en altında fark ettim ki adamlar hala 2020'de yaşıyor. rastgele dil eğitim videolarına ulaşmaya çalıştım, hiçbirine girmedi, videolar silinmiş, sanırım terk edilmiş bir site. youtube derya deniz iken şu acemilikte bir şeye de para verilmez zaten.
  • ya kaliteli alternatiflerine yönelin ya da uygun olsanız derseniz youtube'dan video izleyin. paranıza ve zamanınıza yazık. slaytları kalitesiz, öğretmenleri kalitesiz, eğitimi kalitesiz.

    bir iş ne kadar özensiz yapılabilirse, ondan daha özensiz yapmış insanlar. site zaten baştan aşağı bozuk. hiçbir şekilde modüller çalışmıyor. eğitimler alfabetik sıralanmış.

    sahibi youtube'a eğitim serisi videosu yapacağına benim gibi enayileri tokatlamak adına böyle bir işe girişmiş. başarılı da olmuş. destekle konuşmak istiyorum para iadesi için, destek bölümü çalışmıyor.

    uyguna bir şey almaya çalışırken çöpe para verdim. iyi oldu bana.
  • hepsiburada'nın marka değerini olumsuz etkileyen eşantiyon eğitim seti.
  • görüntülü online eğitim platformu. hepsiburadadan 2 sene önce bilgisayar alırken yanında hediye olarak bir zarfta kod gelmişti. şu aralar almanca öğrenmeye çalıştığım için a1 ve a2'yi bir de burdan destekleyeyim diye düşündüm. kod hala çalışıyor. henüz dersleri izleme şansım olmadı ama buradaki yorumlara bakılırsa youtubedan devam etmek en iyisi olacak gibi.
hesabın var mı? giriş yap