• fenerbahçe taraftar grubu kill for you'nun "florya'yı bastık" demesi, daha sonrasında da bunun tıraş çıkması üzerine toplanıp giden g.saray'lıların yaptığı eylemmiş.

    http://www.youtube.com/watch?v=j3_hlhrrvui&sns=em

    https://p.twimg.com/aojeoqnciaasc4w.jpg:large
    http://t.co/ad7geabq

    şükrü saraçoğlu stadı yakınları: https://twitter.com/…tus/180838864703860736/photo/1
    https://twitter.com/…tus/180839018320248832/photo/1

    bu da kadıköy altıyol'daki boğa: https://p.twimg.com/aoki11dcmainbfx.jpg
    videosu: http://www.twitvid.com/brtg5

    edit: fotoğraf eklendi.
  • ekseriyetle ergenlerden oluşan, hadi en kötü zeka yaşı ergenlere eşit olan bir grubun gece gece boş beleş işlerle uğraşmasına verilen başka bir ad. aynı şekilde floryayı basmaya niyetlenen diğer bir grup da bu ergen topluluğunun lacivertidir. ayrıca yıl olmuş 2012, hala semt basmayı övülecek bir şey zanneden arkadaşlar var aramızda, o da başka bir yazının konusu tabii ki. allah başka dert vermesin gençler.
  • gecenin 3ünde sanki orada biri beklemek zorundaymışçasına gurur duyulan eylem. toplam yedi kişi ile yapılmıştır görüldüğü kadarıyla. kim yaparsa yapsın mallıktır. lan sizin saatten haberiniz var mı amk? mal mısınız? şu saatte arabayı alıp ev arkadaslarımı doldursam, toplam 3 kişi olarak basamayacağımız yer yok bu mantıkla. ne inönüde ne tt arenada insan vardır şu saatte. 2 de meşale yakar 5dk içinde caps alır twittera koyar arazi oluruz çok mu zor amk? dur fırsat bu fırsat bende bir kaç yet fethedeyim.
  • taraftarlara / taraftarlığa tepki gösteren elit kesmi bir kez daha gözler önüne seren olaydır. yavuu kardeşim tamam sen çok aklı başında bir arkadaşımızsın, böyle şeylere karşısın, insanlar tiyatro seyreder gibi gitsinler maç seyretsinler diyosun, taşkınlık yapmasınlar, medeni şekilde aktivitelerine katılsınlar diyosun, daha güzel günlere yelken açmak istiyosun, haklısın... haklısın da ama bir siktir git lütfen, her sike tespit yapmaya bu kadar meraklı olma canım kardeşim.
  • (bkz: kimse de demiyor ki aga bu nedir)

    insanlar bu cocuklarin tesis doluyken gidip pompali silahla icerdekileri taramasini bekliyor . ya da en azindan 100 kisi gidip orada ne var ne yok yakip yikmasini bekliyor. o zaman tatmin olup tamam aga baskin olmus helal olsun diyecekler. kimse baskin nedir ne ise yarar bunun mantiksizligini yargilamiyor. baskin kelimesini kaniksamislar siddetini tartisiyorlar 100 kisi giderse takdir edilir 5 kisi giderse ortakokul terk 5 20 kisi arasi liseli siddetinde kabul goruyor.

    baskin nedir ne icin yapilir nasil yapilir aydinlatin beni, alti ustu mesale yakmislar boyle baskin mi olur diyerek bu adamlarin yaptigini normal karsiladiginizi kabul etmis oluyorsunuz. 1000 kisi gitsin orada diger formali 1000 kisiyle kavga etsin o zaman da kim nerde taktik hatasi yapti hangi alet kullanilmaliydi onu tartisacak adamlar.
  • ''baskın''

    vaaaaaaaav!

    sayıları bir elin on parmağını geçmeyen işsiz tiplerin 2 adet meşale ile samandıra tesisi önünde dikilmesi olayıdır.

    http://cokenteresan.files.wordpress.com/…w8be5e.jpg

    edit: verilen sayılar mecazi falan değildir, bildiğin 7 kişilik dobloya sığar bu ''baskıncılar''.

    edit: twitter fotografına göre 7 demiştim ama hakkını yemeyelim videoyu izleyince yaklaşık 30 kişi gördüm. pankart ve samandıra umrumda değil boğa'yı kirleten şerefsizler yatacak yeriniz yok sizin eylem anlayışınıza tüküreyim ciğersiz herifler. umarım en kısa zamanda yakalanırsınız.

    pankart ve samandıra neden umrumda değil onu da söyleyeyim, çünkü günün en tenha saatinde pusup 1-2 dk'lık show yapmak baskın değildir, zaten video'da arkada polis tepe lambaları falan görünüyor olay kontrol altında. tesisdekiler de siklememiş.
  • türk tribün tarihinin görüp görebileceği en büyük 2 baskından biridir. tarihi ayar verilmiştir ancak yeterli olmamıştır. dersin en büyüğü daha önce verilmiştir. türk tribün tarihinin buna benzer diğer büyük baskını için:
    http://youtu.be/cfbp0bswji8?t=1m11s
  • kimse kıvırmasın sadece fenerbahçelileri, trolleri değil çoğu eziği göt eden baskındır bu. mesele oraya gecenin bu sattinde kaç kişinin gittiği değil. çıkıp florya'yı bastık diye yalan söyleyen, kolpa fotoğraflar yayınlayan andavallara anında cevap verilmesidir. allah'ın siktir ettiği samandıra da gece bu saatte "samandıra tesisleri güvenlik görevlilerinin" dediğine göre 25 kadar kişi tesisin önüne gelip meşale yakıp efendi efendi dağılmıştır. ortalığı yakıp yıkmalarını, bu yönde bir kalabalıkla oraya gitmelerini mi bekliyordunuz? sanal baskın düzenleyenlere anında verilmiş bir cevap bu! kimi hayal ediyor, kimi uyguluyor. şimdi o sikik entel futbol muhabbetlerinizi başlık altında yoğunlaştırdığınıza göre canınızı acıtmış bunu da anlıyoruz ama bu mallıkla daha ne kadar yaşarsınız onu bilemiyoruz! tribün tam da budur. sokakla hemhaldir, raconu vardır. havalı stadlarda, özel koltuklarda, çekirdek çitleyerek endüstriyel futbol konuşulmazdı tribünlerde. şiddet ve kan vardı demiyorum, racon vardı diyorum! birinin pankartını ele geçirirsen bu büyük olaydır mesela. bu gece yaşanan da bundan daha beter bir durumdu. tribüncü olan ne demek olduğunu anlar geri kalansa maç saatinde sağdan soldan beleşe link arar!

    https://twitter.com/…yrak/status/180820803301031936
  • fenerbahçe taraftarının büyüklerini örnek alıp tribün şikesine kalkıştığı ancak galatasaray taraftarının çok pis göt ettiği baskındır.
hesabın var mı? giriş yap