• taner askin'in muthis konusmasi icin: https://amp.twimg.com/…-af41-42e9-ac3e-757a8d056eb4

    ya bu kampanya basarili olur, ya da ozsaygisi olan taraftarlar birakir gideriz, kulup taner askin kafasinin elinde hak ettigi rezillige duser. fanlari kontrol altinda tutmaktan bahseden bu rezilin dilinden cikan zehirli kelimelerle icimde bir sey kirildi. aziz yildirim'in dedigi gibi, sikeyim boyle galatasaray'i!

    edit: tek yurek grubunun baslattigi ve daha hizli buyuyen yeni kampanya icin buradan.

    alisamiyen.net'ten bir grup taraftarin change.org'da baslattigi kampanya.

    https://www.change.org/…tarters&utm_medium=copylink

    taraftarin kitlesel katilimi halinde kulup uzerinde baski olusturulmasi mumkun olabilir. elbette bu cabanin oncelikle tribune ve sonrasinda da store alisveris davranislarina yansiyacagina dair tehdidin canli ve guclu tutulmasi, sonuc alma ihtimalini artiracaktir.

    kampanyanin bildirisi su sekilde:

    değerli galatasaray başkanı, yönetim kurulu üyeleri, genel kurul,
    büyük galatasaray camiası,

    resmi araştırmalara göre türkiye’nin en çok taraftara sahip kulübü galatasaray’dır.farklı sosyal mecralarda en fazla üyeye sahip olunması, sonuçları doğrular niteliktedir. ayrıca birçok araştırma,
    türkiye’nin yurt dışında en tanınan markasının galatasaray olduğunu ortaya koymuştur.
    galatasaray lisesi’nden doğmuş bu büyük kulüp, bugün ciddi bir darboğaz ile karşı karşıyadır.
    başkanlık seçimleri birkaç bin üyenin katılımı ile gerçekleşmekte, dahası, yıllardır süregelen katı üyelik
    politikası sebebiyle sağlıklı ve yarışmacı başkanlık süreci oluşturulamamaktadır. son yirmi yıldır
    camianın aynı isimler üzerinden tartışılması, darboğazın en çarpıcı göstergesidir.
    şüphesiz, camianın en büyük sacayağı galatasaray taraftarıdır. bugün stadı ve store’u anlamlı kılan,
    yayın gelirleri dahil tüm kazanımların kaynağı bu taraftardır. avrupa kulüplerinin üyelik sistemleri
    incelendiğinde, en büyük paydaş olan taraftarı, kulübün parçası yaptıklarını ve bu sayede sağlıklı ve
    hızlı büyüdüklerini görmekteyiz.
    lise ve üniversite mezunlarımız ve eski sporcularımızın üyelik hakları ve tesis kullanım ayrıcalıkları korunmak suretiyle, bütün galatasaraylılara açık olan ve seçme ve seçilme hakkı
    tanınan ikinci bir üyelik sistemi geliştirilmelidir.

    bu kişiler, bir defa´ya mahsus üyelik bedeli ve yıllık aidat ödeyerek kulübe üye olabilmelidir.

    görüyoruz ki, galatasaray’ın borcu tarihin en yüksek seviyesine ulaşmış, uluslararası yarışmalara katılımı engelleyecek boyuta gelmiştir. bu durumdan çıkabilmek için gayrimenkul satışı dahil bir çok proje öne sürülmekte, fakat uzunca bir süredir sonuç alınamamaktadır. kulübe büyük oranda ve sürekli nakit girişi sağlayacak yeni üyelik sistemi, ekonomik anlamda da galatasaray’ın en önemli
    projesi olacaktır.

    değerli galatasaray camiası,
    saygı değer büyüğümüz mehmet faruk gürtunca’nın dizelerinde dile getirdiği kültür simgesi ve sporun beşiği kulübümüz, geç de olsa bu atılımı yapmalı, galatasaray’ın önündeki en büyük engeli kaldırmalıdır. taraftar ile kulüp arasındaki aidiyet duygusu yeniden ve daha güçlü biçimde tesis
    edilmelidir. emin olunuz ki, kendini kulübün bir parçası olarak gören bu taraftar, eskisinden daha büyük şevk ve arzuyla galatasaray’a hizmet edecektir.
    yukarıda sebep ve sonuçlarıyla ele aldığımız beklentimiz, tüzük çalışmalarının ivedilikle başlaması ve getirilecek üyelik sistemi ile galatasaray’ın yeni ufuklara yelken açmasıdır. bu haklı talebi bir kez daha
    göz ardı etmek galatasaray’a yapılacak en büyük ihanettir.

    metin oktayın dediği gibi “bizi sevenleri üzmeyelim…” demenin zamanı geldi, milyonlar sizden bu sorumluluğu almanızı bekliyor

    saygılarımızla,
    galatasaray taraftarları
  • türkiye'nin en fazla taraftarına sahip takımının köhne liseci zihniyete bırakılmayacak kadar değerli olduğunu anlaması gerekiyor. böyle devam ederse galatasaray hiçbir zaman gerçek potansiyelini göremeyecektir.
  • sporcu kontenjani ile uyelik hakki elde etmis mevcut bir uye olarak destek verdigim kampanya.

    bu sartlarla kulube hakim zihniyet kucuk olsun, benim olsunun pesinde. camia icerisinden cikan baskan adayi birilerinin isaret gostermedigi zaman secilemiyor dahi. bu isaret edilerek baskan olmayi yakin donemde yalnizca adnan polat kirabildi zira kendisi o donemde liseli, lisesiz bir cok kesimin destegini alabilmisti. ancak bugunku rezil otesi yonetimin dahi karsisina cikabilecek boyle bir isim yok kulupte. olanlar da niyetli degil.
  • kulüpte çok fazla şeyin değişmesi isteniyorsa geç kalınmadan hayata geçirilmesi gerekendir

    bir kulübe, başarılarına, taraftarına bak
    bir de kulübü yönetenlere
    yönetenler derken de bahsettiğim şey sadece dursun özbek yönetimi değil tabii
  • gectigimiz yaz, takimin icinde bulundugu zor sartlarda kulubu sahiplenen aday cikmadi, koskoca galatasaray dursun ozbek'ten iyi aday bulamadi. cunku koskoca olan galatasaray, kendini imtiyazli sanan bir grup uyeden ibaret dernek degil. galatasarayi buyuk yapan taraftardir. taraftar duygun yarsuvatin, inan kiracin, hayri kozakin, mehmet helvacinin sempatik kisiliklerine degil, galatasaray spor kulubune, renklerine, mucadelesine, kavgasina asiktir. bu mucadelenin baslangic enerjisi, batiya acilan pencereden gelen kulturle turk olmayan takimlari yenmektir, ama galatasaray bugun o pencereden coktan cikmistir. hala pencerenin icinden batiya ozlemle bakanlari asmistir. galatasaray spor kulubu, icinden ciktigi buyuk galatasaray camiasininin kapasitesinin cok uzerine, uzagina varmistir. bu yapida galatasaray spor kulubu bu dar yapiyi yonetim ve kadro baglaminda da asamazsa er ya da gec o pencerenin icine donup hapsolacaktir, simdi yasanan kriz bu dususun baslangicidir.

    birakin, kanatlansin, ucsun galatasaray o pencereden disari. nihayetinde statukoculuk, muhafazakarlik fikri hur, irfani hur bir kulture aykiridir.

    bin imzaya az kaldi, ama olabilecek bunun bin katindan da fazladir.

    https://www.change.org/…tarters&utm_medium=copylink
  • galatasaray'ın artık zincirlerini kırması için desteklenmesi gereken kampanya.
  • hiçbir faydası olmayacak ama yine de imzaladım. çürümüş,kendi menfaatleri uğruna koskoca klübü ellerinde oyuncak etmiş, klübe hiçbir faydası olmayan liseli tayfasından galatasaray kurtulabilse keşke.
  • cumhuriyet tarihinin en mutlu azınlığı liseliler kendini stadın önünde yakar da böyle bir şeyin olmasına izin vermez.
  • (bkz: 100 bin üye), (bkz: beşiktaş)
    (bkz: hedef 1 milyon üye), (bkz: fenerbahçe)

    taraftar ister, yönetimler de istermiş gibi yapar, bu isteği manipüle eder, inançsızlık sergiler, taraftarın inancını da zaman içinde kırar. yönetimin amacı da budur, yönetime yönetme yetkisini veren genel kurulun (kongrenin) amacı da. çünkü o küçük azınlık imtiyazlarını kaybetmek istemez. onun için üyelik giriş ücreti çok yüksektir, düşük (atıyorum 2 forma parası) giriş aidatı artı yıllık 1,5 forma parası aidat belirlense 100 bin adet, genel kurulda oy hakkı olan üye, bu üç büyük kulübün avrupa futbolunu domine eden 5-6 kulüpten hemen sonra gelecek güce kavuşması hayal değildir. ama manipülasyon had safhada. beşiktaş taraftarı denedi olmadı, fenerbahçe yönetimi de taraftar karttan hallice, genel kurulda oy hakkı vermeyen bir kampanya ile taraftarı söğüşlemeye çalışıyor. galatasaray şimdilik bileklik satarak söğüşleme derdinde. bakalım üyelik için tabandan gelen talebi nasıl manipüle edecekler.
hesabın var mı? giriş yap