• bir parcam gibi galatasaray aski, taa tek haneli yaslarimda hayatima giren, once cocukluk aski olarak yeseren, ama sonra unutulan tum ilk asklarin aksine gittikce buyuyen, yeseren, hayata bakilan pencereyi sariyla kirmizi bir arkaplan haline getirecek kadar buyuk bir ask.

    bu aciklama dahilinde tahmin edilebilecegi uzere, galatasaraya dair basin bultenlerinde yer alan en kucuk haber, soz obegi bile anlam ifade etmekte bunyemde.

    ve hatta fanatiklik denilen kilifin olumsuz etkileri oldugu bile soylenebilir uzerimde, soyle ki konu basligi ne olursa olsun, her seferinde galatasarayla ilgili bir olayi galatasaray lehine yorumlamam, ya da yedek uye bile olarak kabinede yer bulmus bir yonetici unvanli kisinin soylediklerine ciddiye almak bu olumsuz etkiler arasinda onemli bir yer tutmakta.

    ancak ozellikle 2. maddenin olumsuz etkileri ozhan canaydin doneminin ardindan oldukca hayirsiz olaylara vesile olmaya basladi, oyle ki hemen her konustugunda galatasarayi seven bir insani mutsuz etmeyi becerebilen ozhan canaydinin, her transfer doneminde basarisizliginin basligi haline getirdigi galatasarayda transfer bitmez cumlesi benim gibi bir cok galatasarayliyi gulmek ve aglamak arasinda birakan trajikomik bir eglence haline geldi.

    sonra dedik ki, ozhan gitti, dertler bitti, halbuki bu kronik bir yara olmus galatasarayimizda, bugun tekrar ikinci baskan mehmet helvacinin, ki kendisi ozhan canaydinin kol tarafindan uzantisidir, agzindan konuyu basarizliga bagladigi noktada dokuldu bu kutsal cumle, ve sonra farkettik ki bir travma haline gelmis bu surec.

    ve dedim ki sonra, gulmek daha guzel bu rezillige, etrafimizdaki ezeli ve ebedi rakiplerimiz egleneceklerine, biz gulelim aglanacak halimize.

    mesela bir tiyatro sahnesi yaratalim zihnimizde, usta komedyenimiz de cekirgesine ilk dersini veriyor olsun, konu ise bir turlu gulduremedigin seyirciyi, yuksek dozda etkili, kesin guldurme garantisi veren klise espriler;

    1) sayin seyirciler biliyormusunuz galatasarayda transfer hic bitmez!!
    2) bitmeden baslamayan seye ne denir? (galatasarayda transfer)
  • galatasaray yöneticilerinin yıllardır cevap vermek istemedikleri transfer sorularına verdikleri joker cevap. işe yarıyor.
  • bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum ve yakın zamanda bi üst versiyonu olabilecek şunu bekliyorum yönetimden : iki sezon arası transfer yapmak caiz değildir o yüzden saçma futbolcu almak için devre arasını bekliyoruz .
  • alt metninde, "her futbolcumuzu da, aklımızdaki miktar verildiği sürece her an satabiliriz" cümlesini barındıran düşünce.
  • orta sahada baris ozbek, ayhan akman ve mustafa sarp ayni anda oynadikca camianin gercek olmasini diledigi cumle.
  • bir türlü bitemeyen transferler neticesinde doğruluğu tescil edilmiş sözdür.
  • türk telekom arena'daki locaların ve vip koltukların tamamı, ali sami yen'de satışa çıkarılan tüm kombineler, satılan binlerce forma, abdul kader keita-mehmet topal-uğur uçar-emre güngör'den gelen paralar falan derken milyonlarca euro girdiye rağmen 4.5m'a lorik cana ve 1.5m'a juan pablo pino transferleri yapan galatasaray'ın kanser eden tarafı.

    bitmez transfer evet. ligi siklemezsin, lig sonundaki 3 puanla sivas'ta bıraktığın 3 puan aynı değerde değilmiş gibi siklemezsin. yıllardır olduğu gibi tribünde şampiyonlar ligi müziğini duyamayız seneye de.

    bitirmeyin lan transferi. arda'yı da satın, elano'yu da. bitmesin transfer!
  • -petre ile bratu'yu almadan önce bitseydi iyiydi.

    (bkz: ovidiu petre)
    (bkz: florin bratu)
hesabın var mı? giriş yap