• yoktur. neden? çünkü galatasaray başarısız bir dönem geçirse de büyük takım olmanın ağırlığını bilir. soytarilikla işi yoktur.
  • amk sokakta kafeste aslan gezdirerek şampiyonluk kutlayanlar gelmiş kara kartalımıza soytarılık yakıştırması yapıyor. kek kalıbına bak sen.
  • bak hele gerizekalı sampiyonluk kutlamasi ile siktiriboktan transfer icin yapilan soytariligi bir tutuyor. ayrica o kek kalıbını gotunuze soktuk mu sokmadık mi sezon sonu?
  • hadi faks makinasini kullanmayi bilmiyorlar, kamerada mi kullanamiyorlar ki acep diye dusunduren gelisme. antiyagli spordan sevgiler.
  • he amk galatasaray yönetimi sosyal medyanin gerisinde kaldi ondan cekmiyor öyle video. real madrid, barcelona da takip etmiyor sosyal medyayi vay geriler.

    fenerbahce galatasaray böyle saklabanliklarla oyuncu tanitmaz. cünkü son 15 yildir ne yildizlar gördü bu 2 kulüp:

    roberto carlos, anelka, van persie, nani, baros, kewell, sneijder, kezman, de jong, drogba, eboue, diego, kuyt, muslera, meireles...

    bunlarin hepsi basit basin toplantisiyla tanitildi. besiktas yildiz oyuncu transferine 3 sezondur basladi. sanirim mario gomez ilk büyük yildiz denebilir. o yüzden bu görmemisligi kabul etmeyebilirsiniz. cünkü daha yeni yeni büyük kulüp olma yolundasiniz, böyle komiklikler olabilir ama gidip de galatasaray sosyal medya akimlarinin gersiinde kaldi demek sacmaliktir. medyadan cok anliyordunuz o zaman bjk tv niye is yapmadi diye sorarlar adama.
  • yukarıda beşiktaş'a laf sokmak için fener'i kardeş ilan edip yıldızlarını sayan süper gsli arkadaşa hitaben söylenebilecek en basit ornek.

    dünyanın en büyük transferi neymar için psg'nin bastığı videolar ortada, psg şaklaban, beşiktaş şaklaban, roma şaklaban, arsenal lacezetta videosu çekti o da şaklaban, her 2 ayda bir uefa kupası fotosu basan kulubun ve bi tek sen akıllısın amk.
hesabın var mı? giriş yap