• son zamanlarda vardı ama son video paylaşımlarıyla acayip ayyuka çıkan sansürleme durumu. adamın hain terör örgütüyle iç içe yaşamış olması ülkenin gördüğü en iyi forvetlerden birisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. ülkedeki kupaları falan geçtim herifin olduğu kadro dünyada yenmedik takım bırakmamış. tabi diğer taraftan sansür uygulamadığında karşılaşılacak hukuki sorunlar da var. ayrıca bu fetö şerefsizleriyle omuz omuza yürümüş ne isimler var şimdi rahat rahat takılıyorlar. problem bu sansürü uygulayanlarda mı yoksa baskıyı uygulayan sistemde mi bilemedim. son olarak hakan şükür de twitter'dan trip atıyor bu duruma. buradaki hukuk sistemine çok güveniyorsan gel yargılan kardeşim o zaman. buradaki kulüp yöneticilerine veya çalışanlarına ne baskı yapıyorsun aklın sıra? montajı yapandan tut o departmana elektriği veren adama kadar yargılasalar sen mi kurtaracaksın? gel aklan madem temizsin.

    alttaki cahil arkadaşa cevaben edit: yurtdışında kazanılan başarıları ve dünya kupası 3. lüğünü de bu kadro aldı arkadaş. fanatizmin en kötü yanı bu, insanları cahilleştirmesidir. bu işleri yapanlar da insan koskoca nba'in maçları yayınlanmıyor bu ülkede nasıl hakan'ı yayınlasınlar? bu herifler kadar uğur boral'ı emre belözoğlu'su bekir'i enes kanter'i de fenerbahçe'den. böyle bağnaz ve düz nasıl bakılır bu olaya? unutmayın ki bu hain terör örgütü başarılı insanlarla temasa geçiyordu, temasa geçtikleri başarılı olmuyordu. öyle olsa bir önce yazdığım global başarılar gelmezdi. siz o dönemde şu zaferleri kazanan takımın kompleksiyle eziliyorsunuz başka bir şey değil.
  • yiyor mu büzüğünüz, hakan şükürlü şampiyonlukları iade etmeye?

    hayır mi? o zaman boş yapmayın.

    tanım: eski bir fetbolcu
  • olayın galatasarayla ne alakası var devlet kararı bunları yayınlamayacaksınız veya ismini sansürleyeceksiniz. trt'de 2002 dünya kupası belgeseli izlediniz mi spikerin ismini söylediği yerleri kesmişler. şükürün gol attığı milli maçları göstermiyorlar. takımlarıyla gururlanan arkadaşlar sahi siz 15 temmuzdan sonra uğur boralın oynadığı 2007-2008 şampiyonlar ligi maçlarını sansürsüz gösterebiliyor musunuz? cevabı biliyorum da bir de sizden duyalım
  • ne komik seyler oluyor yahu. simdi hakan sukur'u sansurleyince fetoya tepkimi verilmis olunuyor? ulan hukumetin alayini sansurlemeniz lazim o halde. hepiniz oradaydiniz!!!
  • keşke sadece futboluyla tanısak, savunsak.
    adam hem yaşadığım şehirden, hem göç edilen topraklardan hemşerim. en çok ben savunmak isterim.

    ama sen türkiye cumhuriyetinin kurulduğu günden itibaren düşmanı olmuş nurculuğun devamı olan fetönün içinde yer alıyorsan, attığın golün de aldığın başarının da zerre önemi yok.
    terörist, teröristtir...
  • saklayınca ne olduğunuz gerçeği değişiyor mu dediğim sansür.
  • eğer sansür uygulanmayıp gösterilseydi normal bir şekilde, burada eleştirenler bu sefer fetösaray demeye başlıcaklardı. amaçları sadece eleştirmek başka bir şey değil. fetöcü eski futbolcuya uygulanan sansür.
  • hakan şükür'ün fetö ile olan bağını kimse inkar etmiyor ki zaten. bunu aklı başında olan galatasaray taraftarıda biliyor. bu yüzden yayınlamamaları gayet normal. ama algı yaratmak için bunu tüm galatasaray kulübüne bağlayan asalaklar var maalesef. asalaktan ziyade 20 yaşında veletler duymuş fetö fetö diye sağa sola fetö diyor. hakkında tek bildiği şey ismi çünkü.

    bu adam türkiye milli takımınında da oynadı. interde'de oynadı orada da başarıları var. onlar ne olacak ? şahsi bir olayı koskoca kulübe yıkıp tüm şampiyonlukları şaibeli demekte yazarken bile güldüm. siz kendinizi böyle avutun. söke söke alınan şampiyonluklar hepsi. bu arada bu şampiyonlukların büyük bir kısmı kadıköy'de fenerbahçeyi yenemeden alınmış şampiyonluklar :) bu daha acı bir durum. düşünsene 20 yıldır sahanda galatasaray'a yenilmiyorsun ama şampiyon yine galatasaray oluyor. kolay değil. bende fenerbahçeli olsam kıskançlıktan çatlardım açık açık.

    hepsini geçtim bu fetöyü içimize kadar sokanlar malum söylemeye gerek yok. bu adamı ülkenin her kurumuna dolduran sonrada kandırıldık diyen şahsın partisine oy verirken hiç düşünmüyodunuz ya bunları. o zaman nerdeydiniz ?

    sizin derdiniz zaten bu değil bunun farkında herkes. sizin tek derdiniz galatasaray'ı çekememek. (bkz: kıskançlık)
hesabın var mı? giriş yap