• şimdi asıl trabzonspor ve bursasporun da böyle bir hareket yaparak onları iyice zor durumda bırakması gerekir.

    dendiği gibi : (bkz: ntv varken fb tv'ye gerek yok)

    o değil de fenerliler ntv'yi savunma pozisyonuna geçmiş. kendi kanallarına sahip çıkıyorlar helal olsun lan adamsınız!

    debe editi: (bkz: oğuzcan'ın sesine kulak ver)
  • sevim koş sarılar birbirine girdi
  • ntv-ntvspor kadrosu ve yönetimi nedeniyle içimin yağlarını eriten haber. başta sırp kasabı radovan karadziç, ardından yüzüne baktığı iş arkadaşının boşandığı çocuklu çoluklu hanımıyla evlenip bi de yüz yüze bakmaya devam eden alagavat gümtekin, çaycısından genel yayın yönetmenine hepsi ak troll, hepsi şikeci, hepsi azizbahçeci.

    mehmet demirkol kardeşim hariç, o karıyı kaptırdığıyla kaldı :(

    edit: ntv'yi ve ntvspor'u tüm sosyal medya hesaplarında takipten çıkart, kanal listenden sil, web sitelerine hiç uğrama, sen bunları kararlı ve istikrarlı şekilde yap, tüm sosyal çevreni organize et (örgütle), kollektif bir tepki olsun ferit şahenk birkaç ay sonra çıkıp "benim kanımı kessen sarı-kırmızı akar, yanlış anlaşılma olmuş, ben böyle bir şey yapmak ister miyim, tüm programlarımızı ve yayın akışımızı tekrar gözden geçireceğiz" demezse ne olayım.
  • koca bir gruba ambargo.saçmalık ve uygulanması imkansız.
  • galatasaray yönetiminin son zamanlarda aldığı en doğru karar. imkan olsa da galatasaray'ın adını dahi ağızlarına alamasalar keşke.
  • mevcut galatasaray yönetiminden beklenmeyecek derecede yerinde bir karardır.

    yıllardır doğuş grubu'nun maksatlı ve yanlı yayın politikası izleyen kanallarına karşı net bir tavır konulması için çok beklenilmişti, bugüne kısmetmiş.

    herkesin safları daha da bir net olsun işte. böyle güzel.
  • annem siz niye kızdınız bu kadar haaa altınıza sıçtığınız bokları temizleyen amcalar attaaa gitti diye mi sinirlendiniz. erkek mi oldunuz siz ahhh kıyamam size ben aslanlarım benim. sakin olum kuzucuklar ahasdhasdhad..
  • doğru ise ayakta alkışladığım davranış.

    keşke bizimkiler ve hatta diğer kulüpler de benzer davranışı sergileyebilse. bu gibi omurgasız yayıncılığa insanlar müsamaha göstermese.
    not: ts

    (bkz: ntv varken fb tv'ye gerek yok)
  • aziz yıldırım'ın açıklamalarının bünyelerinde nasıl bir etki yarattığı bu karardan görülebilir. *
hesabın var mı? giriş yap