• senin gibi bir "adam"a herhangi bir teklif yapmis olmalari komik gercekten.
  • https://www.fanatik.com.tr/…teklifi-komikti-1222746

    arda turan'ın 2016'da söylediği cümle. şu linkteki görüşlerini de okursanız arda'yı daha iyi anlayabilirsiniz bence.

    arda, gariban bir çocuk olarak olağan üstü yeteneğiyle bir noktaya geliyor. öyle bir noktaya geliyor ki dünyadaki en iyi 10 futbol kulübünden birisinin vazgeçilmez değil ama önemli bir oyuncusu oluyor. işte buradan sonra düşmeye başlıyor.

    hem de öyle düşüyor ki. serbest düşüş gibi. ve bence bunun ipuçlarını buradaki söylemlerinde de veriyor. galatasaray'a ilişkin, emre çolak'a ilişkin söyledikleri ve saire.

    ben arda'nın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. kötü bir insan da olduğunu düşünmüyorum. ama yaşadıklarının o kadar farkında değil ki kendini gerçekten önemli bir insan zannetmeye başlıyor. bu durum da barcelona'ya transfer olduktan sonra ayyuka çıkıyor. garip değil mi?

    değil aslında. arda tam olarak yetiştiği toplumun izlerini taşıyor. en yüksek sayılabilecek noktaya geldiği zaman kafa gidiyor. bunu hiç düşünmemiş çünkü. böyle bir noktayla en ufak bir ilgisi yok. bu yüzden barcelona'dayken benim gibisi 100 yılda bir gelir de diyor, yetiştiği kulübün teklifi de komik geliyor.

    sonuçta ne oluyor peki? arda barcelona'dan başakşehir'e geliyor. orada bile düzgün bir şekilde oynamıyor. şu anda gündemde galatasaray'a geri dönmesi var. yetiştiği ortama bakarsak bu durum hakikaten hem arda'ya hem de galatasaray'a fayda sağlayabilir gibi duruyor. arda hakikaten iyi niyetli bir adam çünkü ve galatasaray'a varını yoğunu vermeye hazır.

    peki arda'nın verecek neyi kaldı? performansı? kondisyonu? arda 2-3 yıldır futbol oynamıyor. neyi vaad edebilir? oyun zekasını mı? kullanmadın ki abi sen kaç yıldır? bu saatten sonra ne yapacaksın tam olarak? üstelik üstünde o kadar baskı varken, tam olarak neyi yapacaksın?

    işte tam burada bizim duygusal yaklaşımımız devreye giriyor. arda'yla galatasaray taraftarı arasındaki - ki buna ben de dahilim - bağ, mantığı devreden çıkarmamıza sebep oluyor. eminim ki bu fatih terim açısından da arda açısından da bu şekilde gelişiyor. mantıklı bir fatih terim arda'yı istemez. mantıklı bir arda da galatasaray'a şu anda dönmek istemez. ama ikisi de şöyle düşünüyor: buna inanıyoruz, eskiden bunu başarmıştık. şimdi de yapabiliriz.

    yani tam olarak nasrettin hoca hikayesi. ya tutarsa?

    bunları gerçekten arda'nın galatasaray'da iyi bir performans göstermesini isteyen bir taraftar olarak yazıyorum. hem kendisi için hem de galatasaray için.

    ama zor. gerçekten çok zor.
hesabın var mı? giriş yap