• aziz yildirim'in basiretsiz açiklamasi... fatih göksen de hemen söyle bir cevap vermistir:
    "uefa kupasini kazanmamiz tesadüfdü(!) ama süper kupayi da kazanmamiz süper tesadüf oldu!"
  • esefle kinanacak* densiz ve mesnetsiz bir aziz yildirim aciklamasi.

    tutsak da tutmasak da, sevsek de sevmesek de galatasaray, uefa kupasinin tarihindeki tek namaglup sampiyondur. finalde de hic de kucuk takim olmayan arsenal'i elemis, gogsumuzu kabartmistir.

    bu ulkenin bir spor kulubunun yoneticisi, hele hele de baskani, dunya spor arenasinda bu ulkenin hanesine yazilan ve yazdirilan her "arti" 'dan gurur duymali, gurur duydurmalidir.

    kendisine en kisa zamanda "shanghai koy hizmetleri spor" 'un baskani olmadigi hatirlatilmalidir, erkut abi'ye havale edilmelidir. ve hatta tazminati neyse verilip canli yayinda keto gibi dovulmelidir ki akli basina gelsin.

    ek:
    ayni zamanda kendisine bu ulkenin dunya spor arenasindaki basarisizliklarinin yarisindan fazlasina tek basina malik olmus bir kulubun baskanligini yaptigi da hatirlatilmalidir.
  • densizliginin söyleyenin densiz olmasindan kaynaklandigi bir aciklamadir. öyle bir sahsiyettir ki bunu söyleyen, bu lafi ettikten sonra karsisina gecip biyik altindan gülerek "tabi canim, gercekten de tesadüftü, haklisin" desen "bak bak, demek ki sen de kabul ediyorsun, hakliymisim iste" der, onu destekleyen taraftarlar da buna inanir, sevinirler, hehehe höhööhö diye güler eglenirler, hep beraber mutlu olurlar.
  • kupa* kazanildigi an itibariyle takimda altyapidan gelen onemli oyuncularin olmasi (okan, bulent, emre,suat,fatih akyel), onun disinda yine kadroda yillardir oynayan sabirla sans verilen hakan sukur, arif, ergun, hakan unsal gibi oyuncularin varligi; buna ek olarak 3-4 senedir oynamakta olan yabanci oyuncular (hagi, popescu,taffarel) ve fatih terim tarafindan oturtulmus hizli kanat organizasyonlarina ve tam saha prese dayali futbol sayesinde elde edilmis basariya camur atma argumanidir. hatirlanmali ki , ayni jenerasyon avrupa sampiyonasinda ilk defa gruptan cikmis, dunya kupasinda 3ncu olmustur. bu da bu basarinin tesadufi olmadigini gosterir. aziz yildirim ne akla hizmetle bunu soylemistir, anlamak mumkun degildir. sen o kadar para harca, cok guzel bir stad yap, kadroyu yildizlarla doldur hala rakip takimin basarisina laf atmaya calis.. kendisine "ukten yaki$mi$, uzerine oturmu$" diyor 10 uzerinde 10 veriyoruz. paranin yetmedigi noktalarda ukte su yuzune cikiyor demek ki..
  • fenerbahçe de bu yil kazansaydi, o da tesadüf olurdu diye devam ederek aklinca fenenerbahçe ile galatasaray'i bir tutmaya çalismistir ama hepimiz biliriz ki bu iki takim dünya arenasinda bir degildir ve hatta aziz baskan da bunu çok iyi biliyor olmali... türkiye'de futbolda basarinin üst çitasini belirleyen takim galatasaray'dir, en azindan uzun bir süre boyunca böyle olacak*...

    hiç kimseye senin alex'in var, tuncay'in var, kalende rüstü'n var bir de üstüne anelka'yi aldin, stadin 45-50 bin kisilik, taraftarin basariya aç hadi gel bakalim bir kupa verelim denilmiyor...

    basariya giden yol çilenin küçük keskin çakil tasariyla dösenmistir ve aziz baskan sahip oldugu milyon dolarlarla ben o yolu hummer'la geçerim diyor... kan revan içinde o yolu defalarca deneyip en sonunda geçmis bir takimin emegine saygisizlik ediyor...
  • artik sagda solda bok atacak yer bulamayan sayin aziz yildirim'in son dengesizligi.
  • (bkz: bi siktir git)
hesabın var mı? giriş yap