• megatron'un cok kotu darbe aldiktan sonra donu$ $ekli. (bkz: transformers) (bkz: transformers the movie)
  • megatron'u bu hale unicron getirmi$tir.
  • optimus primedan feci dayak yedikten sonra bu ve diger sag kalan decepticonlar dunyadan kacarlar. ancak uzaygemileri bu kadar agirlik tasiyamayacagi icin cok kotu durumda olan megatron starscream tarafindan uzaya atilir ve olume terkedilir. unicron amcamiz bunu bulur ve yeni daha guclu bi beden verir. donustugunde artik kucucuk bi tabanca yerine kocaman bi hedehodo topu olmaktadir. galvatron bu gazla starscreamin tac giyme yorenini basar ve yillardir kil oldugu ikinci adamini kucuk parcalara ayirir. en sonunda hot rods ve matriz tarafindan temizlenecektir. hatta bi ara matrizi alinca boynuna kolye gibi taktigi gorulmustur. gormemisin matrizi olmus iste....
  • decepticonların lideri megatron unicron tarafından galvatron'a dönüştükten sonra karakterinde de önemli değişiklikler olur. eskiden gördüğümüz incelikli zekası yerini daha düz bir mantığa ve kaba kuvvete bırakır. önceki haline göre daha psikopat ve saldırgan bir hale gelir.

    "transformers the movie"de rodimus prime tarafından uzay boşluğuna atılır. akıbeti meçhul bir şekilde kaybolmuş olan galvatron sonraki bölümde cyclonus tarafından bir lav çukurunun içinde bulunur ve decepticonların başına geçirilir.

    japonların yapmış olduğu "headmasters" serilerinde galvatron gezegenleri cyberon'u havaya uçurarak kaybolur. öldüğü sanılan galvatron tekrar iktidarı ele geçirir. daha sonraları ise autobotlar tarafından tuzağa düşürülür ve bir buzdağının altında kalarak kaybolur. bundan sonra decepticon liderliğini scorponok alır.
  • zaten bu olaylar transformers the movie de olur ve yüce haşmet meab megatron, dönüştüğü galvatron ile belkide yıllardır istediği kudrete en sonunda bölece kavuşmuştur. denildiği gibi her özelliği 10 katına çıkmıştır. ucuz planların adamı yardakçı starscream gibi bi pezevenginde hakkından gelmesini bilmiş (gelmicek de ne yapcak)ve bizlere büyüklüğünü bir kez daha göstermiştir. heeyth.
  • cakma megatron'dur hepi topu. icine unicron girmi$tir.
  • çok gavattır. yanına yaklaşılmaz.
  • megatron'un "master" unvanini aldığı yeni nesli. bu ünvandan sonra yapmış olduğu isler "onun ustalık eseri" olarak adlandırıldı.
  • michael bay'in son transformers filminde de bu karaktere yer verildi ama çizgi filmdeki karakter ile hiçbir alakası kalmamış yazık ki.
  • transformers 4'de insan yapımı robot karakteridir. insanlar megatronun ruhunu galvatrona aktarmıştır ve filmde belli bir sahnede insanlar tarafından yönetilmiştir ancak sonradan kontrolden çıkıp, bağımsızlığını ilan etmiştir. filmin sonunda geri döneceğini bildirmiştir.
hesabın var mı? giriş yap