• fiyatlar almış başını gitmiş sanırım. zira, aylar önce d&r'dan 90 liraya aldığım pes 2011'i hala 100 liraya satmakta olan site. oyun şu an d&r'da 36 tl. bir kaç oyun için daha bu durum aynı böyle.
  • kargo bilgilerini geç mi giriyorlar bilemiyorum ama pazartesi verdiğim siparişi hala kargolamamışlar. hangi akıl ve mantıkla açıklanabilir acaba pazartesi verilen siparişin cuma hala kargolanmaması.
  • online alışveriş yapılacak en son site.
  • pazartesi günü üzerinde aynı gün kargo yazılı sipariş verdim. cumartesi olmuş hala kargo yapmamışlar. telefonları cevap vermiyor, mail atıyorsunuz ulaşamıyorsunuz. salı gunu aradım fuardayız bakamıyoruz şu an, bilgisayarımız yanımızda değil, internetimiz yok vb gibi şeyler diyorlar. iptal edeceğim urunu ama ulaşabileceğiniz kimse de yok malesef.

    bunlar e-ticaret yerine gitsin koyun falan otlatsınlar. en fazla oyun turnuvası falan düzenlesinler.
  • para ile rezil olma sitesi.

    sipariş vermeden önce arayıp elinizde var mı diye teyit ettiğim ürün 6 gün boyunca kargolanmadı. aradığınızda çalışanlar son derece lakait ve umursamaz. ben aramasam adamların arayıp ürün elimizde mevcut değil diyeceği de yok. asla ama asla yaklaşılmaması gereken site.
  • kendileri ile şöyle bir anım olmuştu zamanında okumak isteyene.

    eğer kendilerinden bir ürün alıyorsanız "garanti" konusunda birşey beklemeyin. aldığınız markadaki ürünün direkt üreticisine mail atın.
  • milletin parasını söğüşlemek yetmemiş onunla birlikte ellerindeki mallara da göz dikmiş çakalın önde gideni.

    bakın nası bi kampanya yapmışlar : http://i.hizliresim.com/v5xgla.jpg

    çalışır durumdaki gamer mouse'unuzu * bunlara veriyorsunuz yenisini 90 tl indirimle 229 tl* yerine 139 tl'ye alıyorsunuz. bu arada yine kendileri aynı mouse'u hepsiburada'da 160 tl'ye satıyor. ayrıca aynı mouse amazon'da kargo dahil 124 tl.

    (bkz: kampanya ayağına dolandırıcılık yapmak)
  • ne kadar güvenli olduğunu merak ettiğim site, tabiki somut yaşantı elde etmek için ilk siparişimi verdim
    kargolama, teslimat bilgilerini güncellerim, sorunsuz bir alışveriş olur umarım:)

    edit 1 : 2 gündür sipariş hazırlanıyor bayram dolayısıyla diye düşünüyorum, pazartesi yola çıkar umarım..

    edit2: 22/09/16 itibariyle ürünü teslim aldım biraz geç olsa da alışveriş sorunsuz tamamlandı.
  • ürünleri teslim etme konusunda oldukça yavaş davranan site. eğer buradan sipariş vermeyi düşünüyorsunuz ama ürünüm hemen elime geçsin istiyorsanız buradan sipariş vermeyin derim. 5 gün oldu sipariş vereli hala ürün hazırlanıyor diyor.

    edit: sanırım web sitelerini güncelleme konusunda sıkıntı yaşıyorlar. 3 gün önce vermişler kargoya fakat siparişin kargoya verildiği bilgisi bu entry yi girdikten 1 saat sonra güncellendi.
  • belliydi. bu kadar yoruma rağmen dedim belki benim deneyimim farklı olur ama yooo..

    dün kendilerinden corsair k70 rgb rapidfire siparişi verdim. bunu yapmadan önce de 2 kere arayıp kendilerine aynı gün içinde teslim için kaçtan önce sipariş vermem gerektiğini sordum. 3 dediler. saat 1'de siparişi verdim. yarım saat sonra siparişin onayı geldi. gün içinde ikinci bir kontrol yapacak zaman bulamadım ve yarın gelicek nasıl olsa diyerek günü kapattım.

    bir gün sonra arayıp kargo numarası elime ulaşmadı neler oluyor diye aradığımda
    "yoğunluk yüzünden bırakamadık lol" tadında bir cevap aldım. ne bekliyodum ki..

    eğer aradığım klavyeyi sadece bu adamların elinde bulmamış olsaydım kesinlikle gidip başka bir yerden sipariş verirdim. uzak durun. kıraathane işletiyorlar.
hesabın var mı? giriş yap