• odtu iibf siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünün introduction to law ,law and instititutions of the eu, ve competition law derslerini veren,öğrenciler için ver yesin ört uyusun diye bir tabir kullanan,hakkında çok kötüdür çok çekilmezdir bir laf koyar çıkaramazsın gibi şehir efsaneleri dolaşan,kendi yorumuna göre aslında bu yorumların doğru olduğu, benceyse "laf sokuyorsa salaklığımıza sokuyor abi haklı kadın" olan çok sevdiğim bir hocadır kendisi.bu dönem aldığım ab dersine istinaden dersi öğretiş tarzı da diğer hocalar gibi sınav yapayım ezberlesinlerden öte sunum yapsınlar rapor yazsınlar ve öğrensinler olan ve böylece gerçekten de öğreten hoca.mutlaka ki eğer odtü iibf sbky de okuyorsanız derslerini alın,almıyorsanız bile gidip dinleyin....
  • sınavlarının süresi oldukça kısadır. tükenmez kalem kullanılır. bir yanlış bir doğruyu götürür.
  • rekabet hukukunda türkiye'nin önemli isimlerinden birisidir (zaten kaç tane var ki?). on numara bi hocadır. eu (rekabet hukuku dersinin prerequisiteidir) ve rekabet hukuku derslerini almanızı şiddetle tavsiye ederim. kocasıyla ortak olduğu öz&öz diye bir hukuk büroları vardı yanlış hatırlamıyorsam (allah daha çok kazandırsın, gözümüz yok).
    tekrar ediyorum, hakkındaki efsanelere kulak asmayın, derslerini alın. ödevleri yaparken, sunum hazırlarken "nerden bulaştım, bu derse?" deseniz bile mezun olduktan sonra değerini anlıcaksınız.

    edit: bakın ben almadım, o yüzden "anlayacaksınız" yazamıyorum, "anlıcaksınız" diyerek ilkokul çoçuğu hatası yapıyorum. siz alın bu dersleri (taktım vallaha illah aldıracam bu dersleri), benim gibi olmayın.
  • verdiği rekabet hukuku dersini almak için avrupa birliği dersini almak önkoşul değilidr
    ancak avrupa birliği dersini alanların rekabet hukuku dersini alıp almamaya karar verirken referans olarak avrupa birliği dersini aldıklarını söyler derslerinde.
  • iki ders almama rağmen tanışma fırsatım olmadı. öğretim üyelerine de tam gün yasası getirilsin artık.
  • bu kadar basit bir dersi bu kadar zor ve karmaşık kim anlatabilir? sorusuna karşılık gösterilebilecek hocadır. umarım bırakmaz, uğraştırmaz.
  • competition law dersimize giren ancak hiçbirimize bir faydası olmayan bir öğretim üyesidir. son dakika dersi iptal etmesiyle tüm döneme damgasını vurmuştur. iyi bir hoca olabilir belki ama biz böyle bir yönünü ne yazık ki görmedik. ayrıca ödev vereceğim diyerek çıktığı dersten hemen sonra sınav yapacağını duyurmuştur. kendisi ikizler burcu mu diye merak etmekteyim, bu tutarsızlığın başka bir sebebi umarım yoktur.

    ayrıca o kadar çok derse girmemiştir ki final haftasına 2 hafta kala telafi derslerini sıkıştırmaktadır. böylelikle hepimizi zor durumda bırakmıştır.
hesabın var mı? giriş yap