• benim gibi old school, golden age, undeground ve g funk taraftarı kişilerin, rap piyasasını mahvetmiş hip pop ve fake rap icra eden gangsta denen beyinsizlere hazırladığı bol işkenceli yöntem.
    bir lincoln jip bulunur * , herhangi bir fake gangsta * üzerindeki fubu kıyafetleri, gümüş dişleri olan, kafası bandanalı, bling bling'leri, sarı botları ve bol pantolonuyla sürücü koltuğuna oturtulur elleri bağlı şekilde, sonra old school teybimize 'bak siz bunları yokettiniz, alın size ' diyerekten efsanelerden kurtis blow veya west street mob konulur, hatta ve hatta gerçek gangsta'ların zaman dilimine selam çakaraktan compton's most wanted ve tim dog da eklenir, ses düğmesi sonuna kadar açılır, bir de unutmadan adam elleri bağlı şekilde direkman size dayanılmaz küfürler edeceği için iki tane de afiyetle tokat çakılır efenim. kapılar kilitlenir, sonra jipin roof'u açılır içeriyi ağzına kadar dolduracak şekilde daha fazla bling-bling ve de tomar tomar dolar akıtılır. fake gangsta'mızın havasızlıktan ölümü dışarıdan keyifle seyredilir ve mtv cribs ekibi çağırılır, işkencenin her anı p diddy denen salağa izlettirilir zaten onun icabına notorious b.i.g.'nin ruhu bakacaktır. ama yaşayan efsanelerden kool herc, marley marl, crazy legs, krs one, kool moe dee, kurtis blow, king tim, mantronix,grandmaster flash'le seyretmeliyiz ki onlar da keyiflensin, bizleri bağırlarına bassınlar. eğer sevgili! hip pop mahsulü fake gangsta'mız ölmezse göz yaşartıcı bomba, karbondioksit, tuz ruhu gibi şeyler boca edilir içeriye, bu sefer kurtulamaz artık..

    edit: bu entry zamanının ötesine gidip gidip geliyor. tepkim * ilk başta bütün gangstaları kapsarken sonradan nwa, schoolly d, ice t, geto boys, ice cube, tim dog gibi gangster rap'in babalarını devre dışı bıraktım onlara saygıyla bakmaya başladım, buna yine başlarda karşı çıktığım tupac shakur da dahil. ama işin içine p diddy, missy elliott, 50 cent, ludacris, chingy gibi mtv zenci müziği normlarında seyreden isimler girince yukarıda belirttiğim yöntemler biraz da gerekli ve mantıklı gibi geliyor bana.

    edit 2: yahu bu adam sıkı oldskool taraftarıydı nasıl bir anda nwa, geto boys sevmeye başladı derseniz, funkychild kardeşimin tavsiyeleri ve grand theft auto san andreas derim. inanın ki bu oyunun beni bu kadar değiştireceğini bilmiyordum, bir anda funkster'ın tavsiyeleriyle de g funk kültürü gözüme çok hoş geldi, bunun hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalıştım. dediğim gibi ilk başta verdiğim tepki yaşa orantılı olarak biraz fevriydi (ki 6 sene öncesinden bahsediyoruz) ve bu konuda büyük bir hata yaptığımı anladım. şimdiki piyasada da lupe fiasco, kanye west, talib kweli gibi tuttuğum bir sürü isim var, özellikle underground piyasadan süper isimler çıkıyor. ama mainstream hip pop kültürünün elinde olunca iş değişiyor ve mtv'nin önde bayrak salladığı bu gereksiz akımın daha da berbat hale geleceğinden eminim.
  • gangsta, 67 yaşında bir ak sakallı dedeyle aynı otobüse bindirilir.

    açmayın dede sikertiyor
hesabın var mı? giriş yap